torstai 2. toukokuuta 2013

Tulevan kesän TOP 3

Tänä vuonna taitaa tulla viis vuotta siitä kun oon alannut haaveilemaan juhannuksesta Kalajoella ja viimein pääsen toteuttamaan tän pitkäaikaisen haaveeni. Kesäkuun ehdoton kohokohta! Eipä tarvitse onneksi majoituksestakaan huolehtia enää nyt kun on ollut jo ajoissa asialla. Menossa tietysti mukana Santtu ja mitä parhaimpia ystäviä♥. En millään malttaisi odottaa!!
Heinäkuun kohokohtana on loppukuusta järjestetty Rihannan keikka Hartwall Areenalla. Ollaan Jekan kans lähdössä sinne kenttäliput kourassa, miten mahtavaa. Oon jo kerran aikaisemmin ollut kattomassa Rihannaa Hietsussa vuonna 2011 ja oli kyllä mun yks elämäni parhaimmista kokemuksista ja tästä on varmasti tulossa vähintään yhtä ainutkertainen. Ainakaan tällä kertaa ei voi sitä vettä sataa niskaan, kun on katto pään päällä.. ;) Parasta täs kaikessa on kyllä seuralaiseni, jonka kanssa saan jakaa tän tulevan ikimuistoisen reissun. My bestfriend
Elokuun puolessa välissä suuntana jälleen Helsinki ja Weekend Festival. Viime vuonna mulla oli Jonna mukana, mutta tänä vuonna lähetään vallottamaan paikkaa mun ihanien naisten kera (Salla ja Mira♥). Repästiin sen verran, että ostettiin vipit. Voin nyt hyvillä mielin laittaa päiväksi shortsit ja illalla kylmetessä vaihtaa housuihin. Oon ainakin ajatellut meillä siellä oma narikka olis. Viime vuoden narikkaan en olisi uskaltanut jättää mitään, kuulin jopa sen olleen välillä siellä jopa vartioimattomanakin.. Koen pieniä tai oikestaan aika suuriakin riemunkiljahduksia pään sisälläni ajatellessani koko tapahtumaa ja reissua. Yösijastakaan ei tartte onneksi huolehtia, kun iskän kämppä on 4 km päässä koko alueesta. Tuon matkan taittaa tarvittaessa vaikka kävellen. Mulle mieluisimpia esiintyjiä tänä vuonna ovat David Guetta, Calvin Harris, Example, Tinie Tempah, Cazzette, Sebastian Ingrosso, Heavyweight, Pendulum DJ Set, Zedd, Cheek ja Karri Koira.

Tärkeysjärjestykseen en osaa näitä kolmea laittaa, koska näistä jokanen ansaitsee ehdottoman ykköspaikan. Katotaan sitten kesän jälkeen menikö reissut ykkösen arvosesti. Mun kesään mahtuu kuitenkin paljon muitakin asioita mistä iloitsen, kuten..
..ajeluja ratin takana tai ratin vieressä, jätskin syöntiä, uimista, ruskettumista, kevyitä vaatteita, festareita, juhlimista, shoppailua, grillailua, lämmöstä nauttimista, terassilla istumista, laavulla tulen ääressä istumista, ystäviä, mökkeilyä, töitä ja elämästä nauttimista. Myös kolmet rippijuhlat mahtuu tulevaan kesään, oman pikkusiskoni ja kahdet muut. Jo tasan kuukauden päästä eli kesäkuun alussa musta tulee myös virallisesti vaasalainen! Mahtava kesä tulossa. Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti