maanantai 9. syyskuuta 2013

I like my money right where I can see it hanging in my closet

Kuukauden sisällä tehtyjä ostoksia netissä että kaupoissa. Väestöliiton sivuilta tilasin, esim. nuo parisuhdekortit (saatiin kyllä kivoja keskusteluja aikaan) ja nuo Tyttöjen ilta -kortit + muut tilpehöörit tilasin mulletoi.com :n sivuilta. Bootsit löysin Ideaparkin Aleksi13 :sta ja Niken kengät Top-Sportista. Unohdin viime tiistaina juomapulloni salile ja sille tielle se jäi. Onnea uudelle omistajalle! No nyt ostin uuden samanlaisen. Noista hauskoista shottilaseistakin pidän kovasti.

4 kommenttia:

  1. Ootko ikinä koittanu laskea paljoko sulla menee kuukaudessa rahaa tollaseen aika turhaan? ei taida ainakaa hirveesti olla rahasta kiinni. hohhoh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin paljoa, että siitä olisi haittaa elämässäni. Kyllä työssäkäyvällä on rahaa laittaa ylimääräiseenkin.

      Poista
  2. millaset noi parisuhdekortit on? kerrotko vähä millasia juttuja niissä on? :)

    VastaaPoista
  3. "Peli sisältää 220 eroottista kysymystä ja tehtävää. Pelin avulla voitte intoutua ihaniin aikuisten leikkeihin ja lisätä läheisyyttä ja seksuaalista kipinää välillänne". Siinä käsitellään mm. unelmia, kiintymystä, läheisyyttä tms. :) Esim. Kenestä sukulaisesta kumppanisi pitää eniten? Ymmärtääkö kumppanisi tunteitasi? Millainen aika ja paikka on rakkaallesi kiihottava?. Näihin kuuluu vastata ensin toisen puolesta ja toinen vastaa sitten pitääkö asia paikkansa. :)

    VastaaPoista