maanantai 24. syyskuuta 2012

I promise to never forget that this is a once in a lifetime love

 Karstulassa mökkeilyä viikon ja parin päivän takaa. Helillä ja niillä oli oma palju ja kota siellä. Vähän harmitti kun meidän lähtö viivästy niin paljon lauantaina, että oltiin vasta puoli yhdeksän jälkeen tuolla mökillä ja seuraavana pvnä pitikin lähtee jo kahden aikaan takasin kotiin, koska Santtu lähti ajamaan jo samana päivänä Vuokattiin. Tuolla porukalla on aina yhtä kiva lähtee minne tahansa. Paljussa istuskeltiin, nautittiin hyviä juomia ja hyvästä seurasta. Seuraavana päivänä grillailtiin kodassa grilliherkkuja. Suunniteltiinkin että lähdettäisiin vielä porukalla jokunen kerta Espanjaan Helin porukoitten huvilalle, kyllä kelpais.
Keskiviikkona mun pienoinen täytti sen maagisen 18-vuotta ja päästiin vihdoin yhdessä viihteelle. Tuolloin tosiaan oli Vaasassa Wasa By Night ja suurimpaan osaan baareista oli ilmanen sisäänpääsy, mutta vietettiin kyllä koko ilta Pullossa nautiskellen halvoista juomista. Hyvät tienestit varmasti saivat tuolta illalta, sisäänpääsy 5e + narikka 3e lähtiessä. Aloteltiin ensiksi Jekalla omatekoisilla mustikkashoteilla (oli muuten tujuja 31%, mutta hyviä!) ja muilla juomilla. Mustikkashotteihin tuli liquir 43, mustikkakeittoa ja valmista kermavaahtoa päälle. Seuraavana päivänä mulla oliki elämäni hirvittävin krapula. Jouduin vielä istua bussissa hirveissä mutkissa 1,5h. Harmaat kollaritkin onnistui just matkalla repeemään mun ja Jekan ylittäessä aitaa, oli selvästi mun päivä.
Perjantaiksi Jekka oli vuokrannut parrasta mökin, jonne oli kutsunut kaikki parhaimmat ystävänsä. Oli meitä naisia kyllä kieltämättä aikamoinen lauma. :D Santun kans lähdettiin ihan selvinpäin käymään siellä. Otti tuo keskiviikko sen verran vielä voimille ja kun tiesi että seuraavana pvnäkin joutuu ottamaan taas.
Lauantaina lähdettiin tosi kivalla porukalla kohti Teuvalla järjestettävää Hovifestiä. Ensin aloteltiin Jennillä ja sieltä sitten lähdettiin kymmenen jälkeen kohti Teuvaa. Siellä oli esiintymäs MekkaRec, Stig, Kuningaspähkinä ja Setä Tamu (Yönpolte). Mulle esiintyjät eivät kyllä tuottaneet pettymystä. Oli mahtava fiilistellä Boomcityä ja Meritähti biisiä. :) Tulipa nähtyä myös paaaljon kivoja tuttujakin, joita tulee vain niin harmittavan vähän nähtyä nykyään kun ei enää siellä päin liiku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti