maanantai 29. lokakuuta 2012

It takes years to build up trust and just seconds to destroy it

Oltiin muutama viikko takaperin Jaanan kans kattomas Seinäjoen Rytmikorjaamolla Johanna Kurkelaa. Liput oli 25 euron luokkaa, muttei kyllä tullut heitettyä rahoja kaivoon. Aivan mahtava tulkitsija. Kyyneleihin ei ihan menty, mutta kyllä kylmät väreet vieri kehoa pitkin melkeinpä jokaisen kappaleen aikana. Oli ihanaa vaihtelua istua vain paikallaan ja kuunnella. Mieli sai kunnolla levätä verrattuna johonkin "hyppimiskeikkaan". Esitys alkoi kahdeksalta ja oltiin vähän ennen seitsemää paikan päällä, ei yhtään liian aikaisin eikä myöhässä. Päästiin tosi hyville paikoillekkin istumaan. Mua vain harmittaa kun ollaan kotona hukattu digikameran johto, enkä saanut lisättyä tänne kuin huonot puhelimella ottamani.
Tässä hieman kuvia tältä parilta viikolta. Serkut ollut kyläilemässä (Tiiukin alkanut jo mahdottomasti kasvamaan tai painamaan etenkin, vaikka yhtä söpön pieni otus on hän vieläkin), elokuvissa käyty katsomassa Bondin uusin leffa (mikä oli mun mielestä huippu hyvä!), Santun syysloma viime viikolla (ihanaa laatuaikaa saatu viettää monta päivää), paljon eri sarjojen katsomista (opettelin käyttämään vihdoin Torrenttia tai lähinnä tekstityksiä en oo koskaan osannut ladata, mutta Santtu opetti että BS player hakee itse tekstitykset, pelastus!), hoitotyön soveltuvuuskokeessa tuli käytyä (vajaan kuukauden päästä selviää kutsuuko koulunpenkki vai ei), suutari on korjannut mun parit lempi kengät (ei paha hinta, yht. 32e), huonetta on laitettu vihdoin enemmän mun näköiseksi (kuvia tulossa myöhemmin) ja hyllyäni koristaa uusi rakkaus hajuvesi Clean Skin. Kipeänäkin on tullut oltua ja ei ole tullut astuttua salillekaan nyt, mutta josko tänään tai huomenna ottaisi itseään niskasta kii. Perjantaina tiedossa toosi kiva päivä sillä Pendulum DJ setteineen saapuu Vaasaan ja oon menossa sinne. Pari kesää sitten viimeksi nähnyt tuon kokoonpanon eikä silloinkaan tuottanut pettymystä. En oo nyt ollut 2-3 viikkoon lainkaan missään töissä, mutta parin viikon päästä mua kutsuu ihan uudet tuulet nimittäin kotihoito. Ihanaa päästä taas työnmakuun, alkaa aika käydä vähän pitkäksi jo.

2 kommenttia:

  1. Pendulumin DJ set on ihan eri asia kuin pendulum :D kaksi samaa tyyppiä toki, mutta ne soittaa niissä niin paljon muuta musiikkia kuin pendulumia... :D

    VastaaPoista
  2. Susanna: I know :) Oon kerran jo ollut kattomassa tuota DJ settiä sillon Rihannassa.

    VastaaPoista