maanantai 21. marraskuuta 2011

It will always be worth it, to be with someone who knows your worth

Eilen käytiin Samulin ja Juhon kans vuokraamas pari leffaa ärrältä. Majoittauduttiin Samulille kaikkien herkkujen kera. Yhtä hulvatonta oli taas noitten apinojen kans. :) ..ja perjantai kului poikien kanssa ajellessa Seinäjoella. Pari heitin baariin ja muut jäi mun seuraksi, onneksi. :) Käytiin jollakin autiotalollakin pyörähtämässä, mutta itse odotin kiltisti autossa.
Katottiin Rare Exports ja Paul. Epäröin vähän tuon Paul -leffan suhteen, koska en yleensä pidä yliluonnollisista leffoista, mutta tähän leffaan se kyllä mätsäs.
Koko viikko on sujunut suht hyvin. Viihtyvyyskin tuolla työharjoittelupaikassani on ainaki 110%, niin mukava työilmapiiri ja kaikki! Ruokakin on yllättävän hyvää, kotijuustoakin oli yhtenä päivänä tarjolla. Tuosta mun osasto A1 sen verran, että se on 17-paikkainen miesten ns. avoin/puoliavoin kuntoutusosasto. Työ ei oo vielä minään päivänä tuntunut mitenkään pakkopullalle, vaan tosi mielenkiintoiselle, vaikka väsymys meinaa viedä välistä inhottavasti energiaa. Huomenna on onneksi iltavuoro. :) Tää työ on niin mun juttu, ei tietoakaan mummojen ja paappojen pyllyjen pesemisestä!

Lauri Tähkä - Polte

5 kommenttia:

  1. Hyvinhän nua hymykuvatki onnistuu, et ei näytä mitenkään sakialta vaikka niin sanoit(?) :D

    VastaaPoista
  2. Ite oon just pesemäs niitä mummojen ja paappojen pyllyjä ja ei tunnu kivalle!! :-D

    VastaaPoista
  3. Joujoujou: Kuule! Tuo oli ainut aidoimmain näkönen, koska satuin justiin nauramaan tuolla hetkellä :D
    Ano: Haha, ei käy kateeksi! ;) Onneksi se vaihe on jo ohitettu

    VastaaPoista
  4. Mummujen ja paappojen pyllyjen pesu? minun mielestä aika asiaton kommentti lähihoitajaksi valmistuvalta. Se että suuntaudut mielenterveyspuolelle ei poista perusterveydenhuollon tarvetta ajoittain myös heiltä jotka kärsivät mielenterveysongelmista. Ja jos vielä teet opiskelun aikana työtä vanhuspuolelle voisit osoittaa hieman kunnioitusta. Luuletko että ne mommat ja paapat haluavat että joku tytönhupakko tulee pesemaan heitä? varmastikkaan he eivät vapaaehtoisesta makaa täysin jonkun toisen armoilla. Tälläisenä aikana kaikki tehty hoitotyö on arvokasta ja todella tärkeää. Ihminen on kuitenkin kokonaisuus, et voi hoitaa henkistä puolta jos fyysinen puoli noin etoo.

    VastaaPoista
  5. Ano: Anteeksi nyt vain, mutta en ole missään vaiheessa sanonut että fyysinen puoli minua etoisi. Olet ymmärtänyt lauseeni ihan väärin.

    VastaaPoista