tiistai 20. maaliskuuta 2012

How happy girl can be ?

Oltiin lauantaina sedän 50v juhlissa Nurmossa. Hullaannuin täysin meidän suvun uusimmasta tulokkaasta, suloisesta 5 kuukautisesta tyttöserkustani. Ei ollut kaukana ettei se kuuluisa vauvakuume noussut, mutta eiköhän täs nyt hoideta ensin tunnollisesti ne koulut loppuun.. :D Piti tuota banneriakin hieman päivittää vähän pirteemmäksi kun näin kesää kohti ollaan kerta menossa!
 takki H&M huivi Veromoda farkut Carlings kengät Bianco
Mutta niitä kuulumisia.. Mun viimeiset pari kuukautta on pyörinyt lähinnä koulun, salin, ystävien sekä Vaasan ympärillä. Tulevaisuuden suunnitelmatkin ovat jo hahmottuneet entisestään. Valmistuminenkin on enää muutaman kuukauden päässä, vielä pari hassua viikkoa koulua ja 6vk työharjottelu Huutoniemen kuntoutuskodilla. Kouluhakua en oo vielä tehnyt, mutta tarkoituksena ois pistää ykköseksi Vaasan AMK - Sairaanhoitaja ja siellä sitten suuntautua psykiatriselle puolelle. Toiseksi varmaan laitan saman puolen, mutta Seinäjoen AMK. Sitten kesän lopulla olisi edessä muutto Vaasaan, kunhan löytäisin sen kämpän vain ensin.
Mitä serkumpia, sen herkumpia
Tällä hetkellä suurin stressinaihe on tuo koulunkäynti, mulla on vielä lääkelaskukoe rästissä viime syksyltä, joka pitäisi nyt tässä parin viikon sisällä saada suoritettua. Yhden kokeen sain jo onneksi viime viikolla hoidettua pois alta, joka oli myös jäänyt viime syksyltä jalkoihin.. Ensi viikolla olisikin tiedossa ruotsin kokeet ja Tuulan koe liittyen esim. huumeisiin ja lastensuojeluun. Viimeseillä viikolla onkin Tuulan ja Sinikan toiminnallinen ryhmätentti, josta ei olla saatu vielä sen kummempia tietoja. Saa nähdä mitä on luvassa. No keskiviikkona meillä on sitten viimeinen osa meidän opinnäytetyöstä suoritettavana. Meidän aiheena oli järjestää erityisvaikeille nuorille toiminnallinen päivä meidän koululla. Viime viikolla esim. pelattiin sulkkista, leivottiin muffinseja ja rentouduttiin aistihuoneessa.
Kesätöitäkin on onneksi tiedossa joka aika pitkäkin jakso. Mulla ei oo mitään tiettyä paikkaa varsinaisesti, että meen sitten tekemään sijaisuuka sinne missä on tarvetta. Ei siis mitenkään niin että päivittäin vaihtuu työpaikka, vaan ihan pitempiä jaksoja. Mukava näin niin on vähän vaihteluakin siihen työnkuvaan sitten, vaikka vanhusten kanssa tuun silti päivittäin tekemään työtä. Sain myös aika yllättävän puhelun tässä taannoin, josta irtosikin heti koko pääsiäiseksi töitä ja vielä sitä seuraavaksi lauantaiksikin, voi miten mahtavaa! :) Ei olisi voinut parempaan saumaan sattua, oon nimittäin ihan matti kukkarossa. Pääseepä sitten uudistamaan vähän vaatekaappiakin kesäkuntoon.
 Voiko olla suloisempaa? Mikä ihana sinisimmu.
Vielä myöhemmästä tulevaisuudesta sen verran. että jos ja kun pääsen sinne AMK :n sisälle, niin sieltä valmistuttuani todennäköisesti luen vielä itseni psykoterapeutiksi tai siksi psykologiksi mistä oon nyt jo pitemmän aikaa toitottanut. Sinne nyt on kuitenkin vielä niin pitkä aika, että ajattelin elää ihan rauhassa päivä kerrallaan. Ei sitä nimittäin ikinä tiedä mihinkä tämä elämä vielä vie.
Edelliseen kappaleen viitaten, niin en olisi ikinä esim. osannu viime joulukuussa kuvitella, että eläisin tämmöisessä tilanteessa kuin nyt. Suurin syy tähän mun pävittäiseen kestohymyyn löytyy yllättäen vastakkaisesta sukupuolesta. Tuntuu nimittäin vahvasti siltä, että oon saattanut löytää mun unelmieni miehen. En voisi olla onnellisempi nyt. On niin pirusti kevättäkin jo rinnassa ja torstaina pääseekin onneksi päivittämään tukkaa kampaajalle ja muutenkin paljon kivoja suunnitelmiakin luvassa tälle vuodelle, kuten toukokuulla lähdetään Mari, Maisu, Eve ja minä laivalle juhlimaan meidän valmistumista ja elokuussa lähdetään Marin kans Weekend Festival :lle siksi kahdeksi päiväksi. Suurin haave on ehkä kuitenkin päästä loppukesästä ulkomaille ihan ihka ensimmäistä kertaa. :)

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!
 Kirsi Ranto - Juuri nyt on kaikki hyvin

2 kommenttia:

  1. Totaniin.. Älä hymyile kuvissa niin että hampaat näkyy,ei oo sun juttu !

    VastaaPoista