lauantai 17. maaliskuuta 2012

If you're lucky enough to find someone who makes you feel special, don't ever take them for granted. Stick with them, fight for them, and never let them go.

Riina oli täällä koko viime viikonlopun. Perjantaina haettiin äitin kans Riina Seinäjoen juna-asemalta ja käytiin hakemassa mulle tuo uusi paita Veromodasta joka näissä kuvissakin näkyy. Illalla nähtiin meidän kavereita täälä, ajeltiin ja istuskeltiin paikallisessa. Lauantaina sitten vaihdettiin vähän hienompaa päälle ja suunnattiin Seinäjoen Komiaan pistämään jalkaa toisen eteen K-Systemin tahtiin. :) Siellä oli Glow Partyt meneillään ja suositeltiin valkoista pukeutumista. Mun jalat teki jo kuolemaa puoli kolmen aikaan yöllä ja jouduinkin jättäytyä loppuajaksi sivuun, mutta ei se kyllä iltaa pilannut. Oli kuitenkin tosi hauskaa kaikinpuolin, vaikka juomia saikin aina aika kauan odottaa väkimäärän vuoksi.
paita Veromoda 26,95e
 Sitten koittikin jo pian sunnuntai ja Riinan oli aika lähtee. Aikakin kului taas niin nopeesti ettei pysty käsittämäänkään, mutta onneksi se kuulemma suunnittelee jo uutta reissua tännepäin, jee! ;) Anteeksi en pyytele tätä hiljaiseloani, mun elämässä on tapahtunut nyt niin paljon kaikkea muuta tähdellisempää kuin tänne blogiin kirjoittelu että olkoot. :) Hyvä kai että musta edes joskus kuuluu.. :D ..mutta voisin ehkä huomenna paremmalla ajalla kertoilla tänne mitä mun elämään tällä hetkellä kuuluu. :) Sillä kyllä mun elämään paljon muutakin mahtuu kuin tämä juhliminen vain mitä täällä blogin puolella näkyy:D ..mutta nyt lähden moikkaileen grillin kautta Jaanaa ja myöhemmin Hennaa!

Nadia Ali, Starkillers, Alex Kengi - Pressure (Alesso Mix)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti