maanantai 20. elokuuta 2012

Weekend Festival 2012

 toppi Monki shortsit Madox kengät Dinsko
Lähdettiin torstaina neljän aikaan ajamaan määränpäänä Helsinki. Poikettiin matkalla nopeesti Ideaparkissa. Kyllä sieltä jotain käteenkin jäi, mutta ostoksista myöhemmin lisää. Kymmenen aikaan oltiin sitten perillä. Olin tulostanut matkalle Weekend Festival :n eri artistien biisin sanoja, että saataisin vähän fiilistellä niitä polttaman levyni tahtiin.
neule Nelly housut GT ballerinat H&M


Perjantaina herättiin Jonnan kans jo kymmenen aikoihin aamulla, että oltaisiin mahdollisimman ajoissa paikalla. Ensin mentiin ratikalla keskustaan, sieltä junalla Martinlaaksoon ja Martinlaaksosta festaribussilla Luukkiin. Uutissa on lukenut paljon perjantain ruuhkista, mutta me onneksi vältyttiin niiltä ja nähtiin kaikki mitkä haluttiinkin. :) Oli mahtava nähdä Skrillex ja erityisesti David Guetta. Olisin maksanut tuon parin päivän lipun hinnan jo pelkästään Guettan showsta, oli se sen verran mahtava. Vieläkin menee välistä kylmät väreet kun kattelee youtubesta videoita ja miettii sitä hetken fiilistä. Lähdettiin vähän ennen Guettan lopettamista kävelemään busseille, mutta silti jouduttiin yöllisen ruuhkan keskelle. Pari tuntia jouduttiin janoisina ja nälkäisinä jonottaa. Mulla särki niin maan prkleesti alaselkää ja päätäkin ihan särki. Oli kyllä tuskallista odottelua, mutta niin ihana oli päästä iskän kämpille vihdoin nukkumaan puoli kolmen aikoihin. Meillä olis ollu liput vielä Tivoliin jatkoille, mutta fiilis oli kyllä niin maassa ettei millään jaksettu.
paita H&M huivi Veromoda housut GT kengät TopSport

Lauantaina nukuttiin kahteentoista asti, että jaksettaisiin tallustaa koko päivä. Neljän jälkeen saavuttiin Luukkiin ja lähdettiin yhdentoista aikaan illalla jo takaisin, että päästäisiin ajoissa keskustaan. Näitä jatkoja nimittäin ei kyllä aiottu jättää väliin. Tivolissa törmättiin tuttuihin ja pistettiin kuppia kumoon. Oli tosi hauska ilta ja yö! Puoli neljän aikoihin oltiin sitten jo kämpällä. Ens vuonna uusiks toivoen, että järjestelyt ovat muuttuneet huomattavasti.

5 kommenttia:

  1. Ei hitto mullaki menee aivan kylmät väreet ku katton tota Love is Gone-videota, ku se oli silloon aikoonaan ehkä eka biisi minkä oon Guettalta kuullu sillon ku se ei viälä ollu kauheen tunnettu :D Oi niitä aikoja!

    VastaaPoista
  2. On kyllä varmasti ollu ihan huikee show!:) Mulla menee kylmiä väreitä jo pelkästä videosta, niin huh ku olis vielä päässy ihan paikan päälle !!

    VastaaPoista
  3. voiettä, harmittaa hulluna etten nähny sua missään välissä koko viikonlopun aikana siäl ees vilaukselta :o ehottomasti oisin halunnu tulla moikkaileen ku kummiski oon jo monta vuotta sua seuraillu, gallerian ja niin myös tän blogin kautta (:

    VastaaPoista
  4. Rakastan sua, ja sun blogia <3

    VastaaPoista
  5. ess: Varmasti! ;) mulla menee vieläkin kun vain ajattelinki tuota hetkeä. Niin se olikin ensimmäisiä julkaistuja tunnettuja biisejä:P Sanoppa!
    Nanne: Joo ei sitä voi sanoin edes kuvailla :) No kannattaa lähtee seuraavalla kerralla ;)
    rriinae: Aijaa, voi vitsi :p Tosi kiva kuulla tommosta :) Eipä sitä koskaan tiedä vaikka vielä törmättäiski!
    Henna: Voi rakas, mäkin rakastan sua <3

    VastaaPoista