maanantai 31. joulukuuta 2012

If I could go back in time and fix all the mistakes I made, I wouldn't because it has made me who I am today

Niiiiin suloinen. Saatiin täti miehensä ja muksujensa kanssa kylään viime perjantaina. En oo vielä kertaakaan nähnyt tuon pienen pirpanan itkevän, se on oikein päivänsäde. :) Hii, vielä mullakin on joskus tuollainen söpöliini. Meidän Niilo koirakin oli melkein yhtä innosisaan kun mäkin, kulki jatkuvasti Tiiun perässä.
Myöhemmin perjantaina lähdettiin Vaasaan Santun porukoille ja lauantaina mentiin kiertämään alennusmyyntejä. Kyllähän sieltä taas kaikkea olisi löytynyt, enimmäkseen kyllä normaalihintaisia vaatteita.. Huivia ja pari t-paitaa löysin alennettuun hintaan. Vaasassa meidän viikonloppu kuluikin. Lauatai-ilta pelattiin Santun ja sen pikkusiskon kans koko ilta korteilla, Rummikuppia ja Monopolia. Meikäläinen oli ihan konkurssin partaalla lopuksi.. :) Taidettiin me oikeen kolmeen asti jaksaa pelata. Monopoli ei vain tuntunut loppuvan ikinä.
Nyt meenkin tästä valmistautumaan uuden vuoden juhlintaa varten. Pitäkää tänään kaverista huolta ja muutenkin hauskaa + ikimuistoista uuttavuotta kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti