maanantai 4. helmikuuta 2013

The more you love your decisions, the less you need others to love them

Oli kyllä ikimuistoiset synttärit Fontanassa. Tuntui hassulta vaan kävellä jonon ja maksavien asiakkaitten ohi. :D Kerrankin jotain luksusta tähän munki elämään.. Vähän alkoi kyllä jo päivällä huolettaa mitä illasta tulee kun neljä ehti jo perumaan ja ei ollut kaukana ettei Jekkakaan päässyt lähtemään migreeninsä takia. Onneks mun tuomat särkylääkkeet rupes helpottaan sen oloa. Mekkoonki ehdin oikeen sotkea meikkiä ennen lähtöä. Aloteltiin ensin Jekan luona minä, Jekka, Jenni, Teemu ja Miika. Vähän ennen 12 lähettiin taksilla kaupunkiin. Juho, Juhana ja Henna tuli autolla perässä. White Roomissa meitä odotti pöytä, jossa oli varattu lappo pöydällä. Oli kyllä tosi onnistunut ilta loppujen lopuksi, "huono päivä, hyvä ilta". :) Vielä kun kaikilla oli niin kivaa, aika vain meni taas niin turhan nopeesti. Onneksi pian on jo perjantai ja pääsen lievittämään tätä mun hellyydenkipeyttä.. :) Töitä mulla on pari tuntia aamusta kumpanakin päivänä vklpuna, mutta muuten suunnitelmana ois lähtee keilaamaan ja elokuviin Santun kans. Sunnuntaina paapalla onkin sitten synttärit.

8 kommenttia:

  1. Rakastan tuota sinun hiustyyliäsi, taidan ottaa siitä jotain vinkkiä itsellenikin ;) Paljonko maksoi varata se pöytä ja kuuluiko ilmainen sisäänpääsy hintaan? Pitäisi poikaystävällekin keksiä jotain :)

    VastaaPoista
  2. Ano: Voi kiitos, en kyllä hevillä luovu tästä mallista! :) Kannattaa jos kerta tykkäät ;) Voi kumpa osaisin auttaa sua tuossa, mutta saatiin kaverin "suhteilla" tuo ilmaiseksi. Ilmainen sisäänpääsy kuului joo ja jonon ohi. :) Muuten hyvä ajatus! markus@fondis.fi kannattaa tuohon sähköpostiosoitteeseen laittaa viestiä ja kysyä asiasta :)

    VastaaPoista
  3. Niin, lyhyiden hiusten kanssa se malli tekee niin paljon :) Oon miettinyt pidennyksiäkin mutta ehkäpä koitan ensin jotain tuon tapaista. Wohoo, kiva synttäriyllätys :) Jeps!

    VastaaPoista
  4. Ano: Niin tekee, käy helposti muuten tylsäksi :) Niin no hyvä että löytyy erilaisia vaihtoehtoja. :) Eikös!

    VastaaPoista
  5. 'kaverin suhteilla ilmaiseksi', nussii fonan henkilökuntaa vai? :DDd

    VastaaPoista
  6. Anon, keksitkö ihan itse ton? Aika järkevä kommentti.. Liittyy melkein blogiin ja varmasti ymmärsit mitä ellu suhteilla tarkoitti. Aikuistu tai mee ylilaudalle pelleilemään.

    VastaaPoista
  7. ano: joo nussin, piti käydä melkein koko henkilökunta läpi että tollanen etu lohkes, mut hei mut mitäpä sitä ei ystävän eteen tekis? ;) voi luoja mitä kysymyksiä.....tv. kaveri jonka "suhteita" käytimme :)

    VastaaPoista
  8. Joo eiköhän tämä ollu tässä sitten. :)

    VastaaPoista