perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen ja viimeinen juhannus Kalajoella

Torstaina saavuttiin seittemän aikoihin Kalajoelle ja haettiin samantien mökin avain. Ei niin fiksuina mentiin jonottamaan rannekkeita autolla pääporteille, vaikka oltais voitu hakea ne vasta sitten sisälle mennessä.. :D No ei aina voi leikata. Ehdottomasti mun päivän lemppari oli Jannika B, aivan ihana. Aluksi meitä ei ollut kun me kolme vaan, mutta loppuyöstä Jenni, Miika ja Teemu liittyivät kerhoon. Sääkään ei ollut mikään kovin kehuttava, mutta ei se kovasti menoa haitannut. Mökkikin oli tosi kiva sisältä, ei tuottanut pettymystä lainkaan. Mahduttiin kaikki sinne paremmin kuin hyvin. Mökiltä alueelle oli matkaa n. 2km, hyvässä seurassa se kuitenkin taittui rattoisasti.
Perjantaina se aurinko sitten onneksi paistoi. Lähdettiin kuuden jälkeen käveleen alueelle ja veljekset hyppäsivätkin benjin ennen sisään menoa. Cheek oli aaivan ihana ja törmättiin Niko Saariseenkin loppuyöstä. Lähettiin mökille yhden jälkeen yöllä ja sovittiin Riinan kans treffit sinne. Oltiin nähty viimeksi viime vuoden syyskuussa. Jälleennäkeminen oli mitä ihanin, hellyyttävää nähdä Riinalla kyyneleet silmissä♥ Hah, Riinan vierellä näyttää kyllä yks sun toinen ihan albiinolta. :D Toivottavasti näen tätä rakasta ihmistä mahdollisimman pian. Puoli neljän aikoihin mentiin sitten kiltisti nukkumaan.
Lauantaina en meinannut pysyä aamusta housuissani kun tiesin Santun ja Sallan saapuvan illasta myös juhlahumuun mukaan. Aamusta sää näytti jälleen aika karmaisevalta, mutta onneksi taivas kirkastui iltaa kohden. Joskus ysin jälkeen mentiin vasta alueellekkin ja olin kyllä ehtinyt juoda itteni tuntuvimpaan humalaankin näihin muihin iltoihin verrattuna. :D Hauska humala oli onneksi kyseessä, siihen asti kunnes oltiin lähdössä mökille takaisin ja tajusin ettei multa löydy puhelinta laukusta. Hitto soikoon. Onneksi tää kaikki tapahtu myöhään viimesenä yönä ei ehtinyt juhannus mennä täysin pilalle. Aamulla heräsin muita aikaisemmin siivoamaan, että ehdittiin käydä löytötavaroita katsastamassa ennen Vaasaan lähtöä. Santulla oli töitä kahdelta ja mökin luovutuskin oli klo 12, niin pistettiin vähän vauhtia aamuun. Olokaan mulla ei ollut mikään maailman mukavin, mutta onneksi se iltaan mennessä kaikkosi pois. Mökkiporukka oli mitä parhain, niinkuin olikin odotettavissa. Saa nähdä onko parempi että oon seuraavan juhannuksen vaan töissä.. :D Ei ainakaan enää kalajoelle, kerta riitti mulle. Nyt on onneksi tää uus puhelinkin jo saapunut. Vakuutustahan ei oltu Santun kans vielä ehditty ottamaan niin koko puhelin meni omasta pussista.. no aina ei voi voittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti