maanantai 3. tammikuuta 2011

NEW YEAR 2011

Näissä merkeissä ja tunnelmissa juhlittiin uutta vuotta! :) 
..kyllä harmitti kun tajusin 00.08 vasta että vuosi oli vaihtunut:D


Sinne kurikkaan en perjantai aamusta jaksanutkaan nousta. Mietin sängyssä 20 min nousenko vai en, puntarin toisessa päässä uudet vaatteet ja toisessa väsymys jo ilta kymmeneltä. Päädyin sitten jäämään sänkyyn ja se oli kyllä näin loppu peleissä ihan hyvä päätös. Päällenikin löysin vaatetta ettei alasti tarttenu lähtiä.

paita h&m housut GT

..ehdottomia tän vuoden hittejä ;p

Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree

Pitbull ft. Chris Brown - Where Do We Go From Here

LMFAO ft. Lauren Bennett & Goon Rock - Party Rock Anthem 2010

3 kommenttia:

  1. Hei Elina!
    En kerro tätä mitenkään loukatakseni, mutta näitä vanhoja postauksiasi on mielestäni paljon mukavampi lukea kuin uudempia. En tiedä, mikä on muuttunut (vai onko mikään loppujen lopuksi) mutta olit aivan ehdottoman ihana tähän aikaan, jotenkin niin tasapainoinen ja aito.
    Nykyään minusta tuntuu, että sinä vain ryyppäät ja rellestät. En tiedä, onko asia niin, koska en tunne sinua henkilökohtaisesti, mutta sellainen kuva minulle on sinusta syntynyt.
    Joka tapauksessa tykkään blogistasi, ja kerron tämän vain koska en halua kaltaisesi ihanan tytön menevän huonoon suuntaan. :) Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ano: Kiitos kommentistasi, tälläistä asiallista otankin mielelläni vastaan. :) Päätin itsekin lukea hieman postauksiani vuosi takaperin ja asiat ovat aika paljonkin muuttuneet tässä vuoden sisällä. En seurustele enää nykyään (päätin yli 2,5v kestäneen suhteen elokuussa), täytin "maagisen" 18 vuotta tammikuussa (rahaa ei ollut vasta kun kesän jälkeen mennä enemmän), viimeistä stressaavinta kouluvuotta viedään (täysin uusi luokka naamoineen), ystävyyssuhteet muuttuneet tms. Henkisesti voin paljon paremmin kuin vuosi takaperin, kävin läpi aika hankalan parisuhteen ja mun elämä on ollut nyt paljon antoisampaa. :) Kasvoin kuitenkin sen aikana monin kertaisesti vahvemmaksi. Kieltämättä pari viimeistä kuukautta on tullu juhlittua normaalia enemmän ja niistä on ollut helpompi kirjoittaa tänne. Olen ottanut ns. ilon irti tästä sinkkuudesta, sitä oli aluksi nimittäin aika vaikea sisäistää noin pitkän suhteen jälkeen. Etenkään nyt viimeisen kuuden viikon aikana ei arkipäivissäni ole juurikaan tapahtunut mitään erikoisempia (esim. mitään asukuvia ei ole tullu otettua, koska töihin en laittaudu sen kummemmin). Ei ole siis ollut mistä kirjoittaa. :) Ja kovin henkilökohtaisuuksiin en ole halunnut mennä. Kiitoksia paljon kommentistasi ja uskon tahdin taas muuttuvan/normalisoituvan koulun alkaessa tammikuulla! :) Sitä samaa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hyvä kuulla, että kaikesta huolimatta olet onnellinen, ja onnellisempi! :) Totta kai nuoruudesta täytyykin nauttia, pieni irtiotto arjesta on aina välillä paikallaan.
    Tiedän mitä käyt läpi, sillä elin itsekin parisuhteessa lähes 4 vuotta, ja eron tullessa "kokeilin rajojani" sinkkuna, opettelin elämään ilman miestä, pyrin tekemään kaikkea sitä, mihin en seurustelevana kyennyt.
    Toivottavasti löydät oman paikkasi (ellet ole löytänyt jo) :) Hyvää ja rauhallista Joulun jatkoa!

    VastaaPoista