maanantai 17. tammikuuta 2011

Sometimes you just have to be happy for that person. Even if you're not happy with the situation. Because sometimes there isn't a damn thing you can do about it.

Tuli kamala "pakkomielle" tulla päivittämään tämä ennen kuin pistän pään tyynyyn.

Oon nimittäin ihan unohtanut kertoa, että tilattiin yhdeltä nettisaitilta pikkusiskoni Anniinan kanssa hieman vaatteita alkuviikosta. Siellä oli vaikka ja mitä alennuksessa, mutta kukkaro vain verotti sen verran hommaa, että päätin sitten tilata yhden lempi tuotteistani vain. Saa nähdä koska tämä ihanuus kotiutuu.

Rakkautta ensisilmäyksellä


Löysin sieltä myös ihan kivat ylipolvensaappaatkin vain 21 eurolla, mutta oon niin nuuka tilaamaan kenkiä netistä ja etenkin vielä ulkomailta, joten jätin sitten tilaamatta.


Perjantaina lähettiin ajeleen Ollin ja Janin kans. Illan aikana tehtiin visiitti Mimmille ja siellä ainakin tunnin verran taisin viihtyäkkin, kunnes pitikin jo lähteä. Musta ja mimmistä olisi kuvakin, mutten oo saanut sitä vielä.

Lauantaina käytiin vuokraamassa Ollin kans yks hyvä leffa ärrältä ja pelattiin wii :llä Super Mario Bross peliä, johon tykästyin tyystin. 


Tänään oltiin vuorostaan valokuvaamassa Suskan ja Jennin kanssa. Toimittiin Jennin kans Suskan malleina. Tässä hieman esimakua kuvista.. huomenna kenties lisää jos saan loput kuvat Suskalta. :)
..ai miten niin mulla oli kylmä :) No "kauneuden" eteen pitää välillä kärsiä.

ItaloBrothers - Radio Hardcore

2 kommenttia:

  1. sulla on aina niin hyvät otsikot näissä kirjotuksissa! tämänki kirjotuksen otsikko menee niin nappiin itelläki just nyt kun kihlattu on armeijas :/ mut kiitoksia tositosi kivasta blogista jota luen hyvin ahkerasti! :))

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Jollain tavalla niistä jokainen aina mun elämään liittyykin jollain tavalla, kuten menneisyyteen, nykyhetkeen tai tulevaan. :) Aijaa, odottavan aika on pitkä, mutta onneksi hyvää kannattaa odottaa! ;) Ihana kuulla, olkaa hyvä vain ja kiitos piristävästä kommentistasi! :)

    VastaaPoista