tiistai 14. kesäkuuta 2011

If you open my heart, guess what you are gonna see? It's you. True friends are hard to find so I kept you.

Hain Riinan perjantaina asemalta ja meillä jäi vielä vähän aikaa kaupoille.. Kauheesti ei ollut rahaa tuhlattavis, koska pitäis viikonlopuksi ja juhannukseksikin riittää viime kuun tilistä.
Seppälä 26,95e
 H&M 7,95e
Aleksi 13 - 19,95e
Veromoda 12,95e 

Se perjantai-ilta sitten ajeltiin vain Riinan kans kylällä ja kuskailtiin porukkaa. Oli tooosi mukava ilta! Kamerankin näköjään olin jättänyt kotiin.. 

Lauantaina päädyttiin juhlimaan meille tosi kivalla porukalla. :) Uusiksi vaikka koska vois!
Rakastan tätä Hennasta otettua kuvaa! Niin ihanasti huokuu kesä :)
Sunnuntaina käytiin heittämäs talviturkit (vasta:D).. tai Riina oli kyllä jo heittänyt omansa aikaa sitten. Käytiin välissä grillaamas meillä ja sitten jatkettiin matkaa louhokselle, jossa törmättiinkiin Jekkaan ja Sannaan. Riinan oli tarkoitus lähtee jo tuolloin sunnuntaina, mutta sain sen ylipuhuttua jäämään maanantaihin, jes! ;)
Meidän söpö menopeli :-D Pyörehdittiin jätskillä louhokselta tulles..

Myöhemmin illalla käytiin ottamassa kuvia ja ajeltiin jokunen aika. Aamulla heräsinkin sitten "erittäin virkeänä" töihin, hyvä kun silmät edes pysyivät auki.. :) Riinapa sai vain jäädä sänkyyn nukkumaan..
LMFAO - One Day
PS. Lisää kuvia viikonlopusta ja eilisestä seuraavas postaukses!

2 kommenttia:

  1. ihanaa kun sä jaksat aina ottaa niin paljo kuvia,niitä on aina kiva katsella :) toi uima-allas kuva on kyllä ihanan kesäinen! ja hyvää kesää sinullekkin,luen aina ihan mielelläni sinun postauksia<:

    VastaaPoista
  2. Ano: Kiva kuulla että tykätään :) Totta, sopis hyvin johonkin rekordeligin mainokseen :D Samoinsamoin sulle! Ainakin on sitten yks hyvä syy jatkaa kirjoittelemista :)

    VastaaPoista