keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Keep your words soft and tender because tomorrow you may have to eat them

Aamuista asua..
Tässä teille hieman esimakua mun ja Suskin tän päiväsestä extemporekuvausreissusta. Törmättiin pvllä fb :ssä ja sovittiin sitten illaksi treffit "auringonkukkapellolle". Jatkot pidettiin naapurin vaahteran alla, josta kenties kuvia hamaisessa tulevaisuudessa :)
Skepta - Hold On

25 kommenttia:

  1. HEi kukkuu.!! ketä oikiasti kiinnostaa nuo sun "aamuista asua" kuvat. luuleks sä että joku oikiasti ottais sun tyylistä jotaki mallia.?? :)

    VastaaPoista
  2. heti ku vedät "malli" vaihteen päälle niin sulla on joka kuvas suu auki. keskittyysit vähä!!!!

    VastaaPoista
  3. Elina: Voi kiitos! :)
    Ano: Joitaki näyttää kiinnostavan ku ovat niitä kerta pyytäneet mun tänne jakavan :D En todellakaa luule, tiedän ettei mun pukeutuminen oo mistää muotilehdistä :) onneksi.
    Ano1: Harmi sulle :D

    VastaaPoista
  4. ihanaa ku on meitä muitaki jota tuon ylimielinen ja mä oon paras elämäntyyli ottaa hiukan nappoon.! niinku tuoki: ressaa joku työharjoottelu ei sen takia että en pärjääs ja jne.. HUOH ei oo ihan normaalia saada kaikkee niinku manulle illallista..hyppääppä tähän maailmaan sieltä sun pienestä ja pyöreästä ellulandiasta !

    VastaaPoista
  5. kannattaisko opetella oppataan kypsästi kritiikki vastaan?

    VastaaPoista
  6. Hui mitä anoja täällä. Ihania kuvia, ja mua ainaki kiinnostaa sun asukuvat!!!:)

    VastaaPoista
  7. ^ja miks tuntuu siltä että noi dissaukset on yhen ja saman anon kirjottamia?=)

    VastaaPoista
  8. Ano: Okei :DD En puhunut kyllä pärjäämisestä vaan suoriutumisesta, kaksi eri asiaa. :) Suoriutumiseen viitaten niin sehän on sitä paitsi tosi harvinaista nykyään etteikö työharjottelustaan voisi päästä läpi.. Joo tiedän kyllä hyvinkin ettei kaikkea voi saada, etenkin kun en oo perheen ainut lapsi :) Mä kyllä tykkään mun elämästä ihan tälläsenään.
    Ano1: :DD kunhan sillä kritisoinnilla nyt olisi edes jotain perää
    Ano2: Joo ne kävi villeinä. Kiitos paljon! Niitä siis tiedossa:b
    Ano3: Jotenkin tuli itte kans kiinnitettyä huomiota samaan:D hassua

    VastaaPoista
  9. Muakin kyllä kieltämättä ottaa hieman hermoon toi sun asentees, "olen täydellinen ihminen" mene ittees oikeesti,niinkun tuolla jo sanottiin!!

    VastaaPoista
  10. ihania kuvia!
    älä noista ääliö anoista välitä pääasia että sä itte tiedät kuka oot:)

    VastaaPoista
  11. Ano: Jännä kun en oo missään vaihees sanonu itteäni täydelliseksi, joten minkäs mä sille voin jos musta toiset saa sellasen kuvan tai mut väärinymmärretään. Aina ei voi voittaa. :)
    Ano1: Kiitos, nimenomaan!! :)

    VastaaPoista
  12. nyt kyllä kieltämättä yllätyin että muutki viittii sanoa jotaki, ei oo todellakaa kyse yhdestä ja samasta ihmisestä :DDD

    VastaaPoista
  13. sinulle Anonyymi joka valitti että kuvissa on suu auki, kuvia tallentui muistikortille tuolta photoshootilta melkein 500 ja mä valitsin nuo kuvat niistä kaikista, koska ilmeet oli sellaisia mitä mä noihin kuviin hain. Vitutaako? :-D

    VastaaPoista
  14. Susanna,ei kiinnosta vittuakaan. :D Hieman vaan naurattaa kun yrittää jotain mallia matkia :DD muodoton, babyfacehan tuo vielä on :)

    VastaaPoista
  15. Yrittää matkia mallia, mitä ihmettä sä oikein selität? :D Tottakai Elina tekee mallina sen mitä mä tai kuka tahansa kuvaaja pyytää. Musta on ainakin vain kiva että se suostuu malliksi ja osaa olla kameran edessä rento sekä kuuntelee ohjeita. Taidat olla yksi niistä "en tuu kuvaan kun oon niin läski ja ruma 6666" -teineistä :D

    ja näyttää kuitenkin kiinnostavan kun pitää kommentoida.

    VastaaPoista
  16. Hienoja kuvia! tee noista uusi "syksybanneri" =) nykyinenki on kiva mutta mun mielestäni se on vähä pornohtava! =D

    VastaaPoista
  17. Ano: Kiitos! Joo se olisi tarkoituksenakin tehdä ens viikon mittaan :) Mm m, oikees oot :D

    VastaaPoista
  18. Ihanat anonyymit jotka raukkamaisuuttaan nimettömänä kirjottelee :D Pakko ei oo toisten blogia lukea, jos noin ottaa päähän. ne ihmiset joita oikeesti kiinnostaa lukee. Anonyymit voi sit luoda oman blogin ja antaa oikeen "malliesimerkin" kunnollisesta blogista, eiks jeah?

    VastaaPoista
  19. Ihanat anonyymit jotka raukkamaisuuttaan nimettömänä kirjottelee :D Pakko ei oo toisten blogia lukea, jos noin ottaa päähän. ne ihmiset joita oikeesti kiinnostaa lukee. Anonyymit voi sit luoda oman blogin ja antaa oikeen "malliesimerkin" kunnollisesta blogista, eiks jeah?

    VastaaPoista
  20. jos satun kerran vuodes vilkasta jotain blogia niin kyllä mä siitä haluan mielipiteen julki tuoda !

    VastaaPoista
  21. ^ anom, oot sä vissiin jo useampaan kertaan täällä käyny ku vain kerrran vuodes:D ku kerran vastaaletkin jo näihin kommentteihin! Catch ya !

    VastaaPoista
  22. no jos tällänen keskustelu syntyy mun kommenteista niin ehkä mä siihen keskusteluun myös yhdyn :) !

    VastaaPoista
  23. Vau, tosi hienoja kuvia! Oot tosi nätti.. :)

    VastaaPoista