tiistai 11. lokakuuta 2011

It's hard when you miss people. But, you know, if you miss them it means you were lucky. It means you had someone special in your life, someone worth missing.

Viikonloppu meni tosi kivasti kaikinpuolin. Perjantai hurahti kaverilla illanistujaisissa. Aluksi tarkoituksena oli vain ajella, mutta suunnitelmat sitten vähän muuttuivat. Loppuyöstä toki sitten kuskailtiin porukkaa baariin ja rokitettiin volat kookas niitä odotellessa. Lauantai-illasta lähdin Teuvalle hakemaan Jekan (kuvassa) ja Heidin kyyttiini. Mitään tarkkaa määränpäätä meillä ei ollut, kunhan vain ajeltiin siellä sun täällä. Välistä pieni Fast&Furious -fiilis päällä. :D
Tämän päiväisenä asuna toimi mun yks lempi neuleistani. Ei mee kauaa kun ei enää normi syystakillakkaan tarkene, koska tänäkin aamuna oli jo niin kylmä vaikka mulla oli tuo neulekin päällä. Enkä mä sitten yhtään tykkää talvesta, se on vielä niin pitkäkin, plaaa. Toisaalta ennemmin -15 talvi kuin nämä tulevat loskakelit.. Niitä -30 pakkasia en todellakaan kaipaa.

Arash - Melody

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti