lauantai 29. lokakuuta 2011

You do something to me that I can't explain, so would I be out of line if I said I miss you?

 Perjantain kouluasua. Käytiin tutustuamassa A-Neuvolalla, siellä oli kyllä paras puhuja tähän asti (viitaten muihin tutustumiskäynteihin). Piristin sen päivääkin sanomalla sen sille ääneen, tulipa hyvä mieli siitä itselle. :)
Jonna
Illan ristin kokonaan mulle itselleni. Hain ärrältä leffan (easy A) ja kaupasta herkkuja. Jostain kumman syystä dvd :n kapula ei toiminut, joten jouduin tyytymään kannettavalta katsomiseen, mutta menihän se niinkin. Soitin myös pari terapeuttista puhelua mun rakkaille ystäville. :) Pitää ottaa useammin tavaksi. Leffasta tykkäsin, vaikka ihmetytti kyllä ikäraja K7, en kyllä ihan ekaluokkalaiselle menisi näyttämään mitään missä puhutaan panemisesta, lutkaamisesta jne.
Ella tuli onneksi mun leffakaveriksi, niin ei yksin tarvinnut vain vahdata. Tää yksin oleminen viikonloppuisin ei kyllä oo sitten yhtään mun juttu. Jännä miten arkena se yksin oleminen ei tunnu niin "kamalalta". Mutta nyt lähden ajelemaan kohti Laihiaa, meen Marille pitkästä aikaa yökyläilemään. :)

Frankmusik ft. Colette Carr - No I.D.

2 kommenttia:

  1. Toi Easy A on hyvä leffa kyllä! :) Ihana Ella voi että<3 Niiiiin paljon kasvanu..

    VastaaPoista
  2. Anna: Joo se oli kyllä yllättävänki hyvä! :) Hauska idea. Niimpä, olevinaan muka jo iso tyttö, joulukuulla tulee 9-vuotta täyteen! :p

    VastaaPoista