perjantai 21. lokakuuta 2011

Treat your girl right, or someone else will

Tää mun syysloma on sujunutkin yllättävän mallikkaasti. Maanantaina heräsin erittäin loistavaan puheluun, sain kolmeksi päivää töitä! Olin nimittäin jo valmistautunut siihen että joudun maata vain koko loman, mutta en onneksi. En meinannut saada maanantaina sen puhelun jälkeenkään enää millään unta, koska mietin vain että oliko tuo puhelu tosiaan totta vai näinkö unta vain. :D Huvitti aiva että voiko tosissaan joku olla näin onnessaan pelkästä töihin pääsystä, mutta näköjään voi ja vielä sama fiilis jatkui sitäkin edeltävinä päivinä. :)
Hah, näytetään Teemun kans ihan joltain pariskunnalta :--D
Keskiviikkona oltiin Jennin ja poikien kanssa 2 euron päivillä pullossa. Käytiin päivällä laittauttamas meidän tukat Mirannalla (opiskelee parturikampaajaksi), harmi vain kun ei hoksattu kuvata lopputulosta siinä hässäkässä. Oli kivaa vaihtelua olla oikein isolla porukalla baarissa, joista suurinosa ei ollut edes tyttöjä. :) Hallitut koomat!
neule H&M paita JC farkut Farkkushop kengät Bianco
Eilinen ilta vierähti Samulin ja Juhon seurassa. Katottiin uusin Pirates ja Hall Pass, kummatkin oli tosi hyviä! Onnistuin jopa sotkemaan mun paidan dipillä ja housutkin repes lopullisesti takaa, mahtia. :) Pojilla oli jo viim. leffan aikana niin kova nälkä, joten lähdettiin noin kahden aikaan yöllä vielä Vaasan ABC :lle syömään. Niitten harmiksi hese oli suljettuna :-D Ajeltiin sitten vielä ympäri Vaasaa ja taisin olla viiden jälkeen kotona. Oli kyllä tosi kiva ilta!
Ei turhan paljon väkeäkään ollut.. :)
Vaasassa seikkaillessa löydettiin jopa mun jo pitkään kadoksissa ollut autokin.. 8) hehe

Tänään olisikin sitten tarkoitus lähteä pikkuserkkua kavereineen kuskiin yksille synttäreille. Jenni lähtee onneksi mun kaveriksi niin ei käy ittellä ilta tylsäksi ajella yksinään vain. :)

Adele vs. Skrillex - Set Fire To Everybody (ca7's Mashup)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti