maanantai 26. huhtikuuta 2010

Top-10

Edelliseen postaukseen viitaten.. Listaan tähän nyt 10 suosiakkiani (ei järjestyksessä) noista 20 poimimastani trailerista. Tummennan ne elokuvat, joiden näkemistä odotan eniten.

  1. Step Up 3D
  2. Dear John (Suom. Haikein terveisin)
  3. The Blind Side (Suom. Elämä pelissä)
  4. Youth in Revolt
  5. Sex and the City 2
  6. The Lovely Bones (Suom. Oma Taivas)
  7. The Bounty Hunter (Suom. Exän jäljillä)
  8. Leap Year (Suom. Karkausvuosi)
  9. The Last Song  
  10. She's Out of My League (Suom. Aivan liian hotti)
+ Streetdance 3D, on myös yksi mitä odotan, koska se on maailman ensimmäinen 3D tanssielokuva!

En yleensä pidä trillereistä, mutta The Loveny Bones herätti kiinnostukseni mielenkiintoisella juonellaan. "Oma taivas kertoo nuorena murhatusta tytöstä joka vartioi perhettään - ja tappajaansa - taivaasta. Hänen on päätettävä, kumpi on tärkeämpää: kosto vai perheen toipuminen menetyksestään."
Step Up 3D on ehdoton suosikkini, koska se on jatkoa Step Up :n kahdelle muulle osalle ja olen aina pitänyt tanssielokuvista.
Dear John (Haikein terveisin) herätti monenlaisia tunteita. "Tarina rakkauden oikullisista poluista ja lämmin kuvaus isän ja pojan keskinäisestä kasvusta." Siitä ei oo epäilystäkään, ettenkö vuodattaisi kyyneleitä tätä katsoessa.
The Blind Side (Elämä pelissä) :sta pidin, koska siinä kerrottin tummasta pojan koltiaisesta, jolla ei ollut kotia ja sitten paikalle saapui nainen, joka otti hänet kotiinsa lämmittelemään ja heidän välit lämpenivät lopuksin niin, että pojasta tulee osa perhettä.
Youth in Revolt :n traileri oli todella huvittava, joka nostatti samantien mielenkiintoni. Elokuva on draamakomedia maustettuna romantiikalla.
Sex and the City 2 :ta odotan kuin pieni *iimainen sika! Enpä tiedä kovin montaa elokuvaa, jota pystyisin katsoa yhtä kauan kun tätä! Kestipä tämä puoli tuntia tai yli kaksi tuntia, niin mielenkiinto pysyy elokuvaan koko sen ajan. Koko ajan sattuu ja tapahtuu ja repliikit ovat aina erittäin loistavia.
The Bounty Hunter (Exän jäljillä) kuulosti myös hurjan hauskalta. Täynnä toimintaa ja romantiikkaa. "Entiset sydänkäpyset yrittävät panna kaikessa toisiaan paremmaksi - kunnes he huomaavat joutuvansa pakenemaan yhdessä henkensä edestä." 
Leap Year (Karkausvuosi) tuntui ihanalta seikkailulta, oikein kunnon rakkaustarina parhaimmillaan. Nainen lähti kosimaan miestään (4 vuotta seurustelleet) Dubliniin, mutta matkalla sattuu ja tapahtuu. Hän törmää toiseen mieheen, joka lupaa viedä hänet Dubliniin. "Riidellessä itsensä vihreän saaren yli he huomaavat, että tie rakkauteen voi viedä odottamattomiin paikkoihin." 
The Last Song kuulosti aivan vallan ihanalta rakkaushömppä elokuvalta! Ihan varmasti tänkin aikana saa vuodattaa kyyneleitä. :') "Tarina kertoo perheestä, ystävyydestä, salaisuuksista ja anteeksiannosta sekä ensirakkauksista ja uusista mahdollisuuksista" 
She's Out of My League (Aivan liian hottia) herätti mielenkiintoni epätavallisella tavalla, koska tässä elokuvassa menee niinpäin, että kaunis ja menestynyt nainen ihastuukin tavalliseen mattimeikäläiseen, eikä mihinkää rikkaaseen pelleen. Outoa mielestäni, koska jokaisessa elokuvassa se menee aina toisinpäin. "Kirk on ällistynyt. Samoin ovat hänen ystävänsä, perheensä ja jopa hänen ex-tyttöystävänsä. Nyt hänen on keksittävä kuinka saada suhde toimimaan, vaikka hän on ensimmäinen joka myöntää tytön pelaavan aivan eri luokassa." Uskoisin tämänkin olevan ihan varteenotettava elokuva!

4 kommenttia:

  1. Totta :) Käy vain kalliiks jos rupee koko aika vain leffas ramppaamaan tänä vuonna :D Pitääpi sit vuokrailla tai ostaa ennemmin itelle :)

    VastaaPoista
  2. Hei, ajattelin nyt jättää kommentin kun kerran eksyin tänne sivuille.

    Oon nähnyt noista elokuvista ainakin "The Blind Side" ja "The Lovely Bones" -- molemmat aivan ihania! ♥ ..En ole varmaan nähnyt noita muita, mutta hyviä elokuvia varmasti nekin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun jätit! :) Just hiljattain katoin myös tuon The Lovely Bones ja tykästyin kyllä! Voi täytyy kyllä itekkin nähdä toi The Blind Side :)

    VastaaPoista