tiistai 28. joulukuuta 2010

Christmas Presents

Tässä näitä lahjoja nyt sitten olisi :)

Arabian KoKo -astiastoa
Paaaljon karkkia
Pari kirjaa, karaokelevyä ja veli oli polttanut neljä leffaa samalle levylle 
(Knight And Day, Dear John, Hole In One, The Bounty Hunter)
Kosmetiikkaa
- Hajuvesi L.A. Glow by J.Lo
Villasukat, sukkia ja yöpaita
Seinälle kaupunkitarroja(?), koruilleni henkari ja puhelimeen muistikortti

Siinä oli suurinpiirtein kaikki :) Aikalailla oon tyytyväinen kaikkiin, kirjat tulivat täytenä yllätyksenä karaokelevyjen lisäksi, että täytyypä tutustua niihin lisää :)

Alexandra Burke - The Silence

EDIT. Millalla oli niin osuva tilapäivitys facebookis lauantaina, että pakko kopioida se tänne loppuun:

"Huooh, eikö ny edes jouluna vois keksiä jotaki muuta tekemistä ku sitä iänikuusta ryyppäämistä ? =)"

Oon niin samoilla linjoilla Millan kans, mutta kullaki mielipiteensä. 

9 kommenttia:

  1. mullaki on jo aiva mukavasti kertyny noita KoKo astioota ku kummit niitä mulle kerää :) on poka ihania ! aanii ja pakko kysyä, onko ees toi tuurisuklaalevy susselta? sain meinaa itte elinalta sellaasen ja jonku ihanan kirooleva siili -vihkon,ja nehän oli yhes sielä keskisillä silloo;D

    VastaaPoista
  2. Niin mikä raitis joulu se TEIDÄN PERHEELLÄ on ollu, ku Gin-tölkit ja Calsbergit sekä Rekordeligit vilkkuvat edellisessä postauksessasi?! HAHA! :):):):):):):):):):)

    VastaaPoista
  3. Laura: Aijaa! :) Noi on vasta mun ensimmääsiä, mitä väriä keräät? En muuten yhtää tiiä, aiva hyvin voi ollakki. Hahha;D
    Anonyymi: Oonko sanonut että meillä joku täysin raitis joulu tulossa?:D Omalta ja pikkusiskojeni osalta kyllä, mutta mun tietääksi jo 18 vuotta täyttäneillä on "lupa" juoda alkoholia ja jos sitä viisaasti osaa ottaa niin ei siitä koidu kellekkään mitään haittaa.

    VastaaPoista
  4. "Huooh, eikö ny edes jouluna vois keksiä jotaki muuta tekemistä ku sitä iänikuusta ryyppäämistä? =)"
    hohho, eikö tuo nyt ole vähän itsensä pussiin puhumista.. Naurut sulle..

    VastaaPoista
  5. :D:D:D:D Facebookis luki monen kaverin tilas kuinka ne lähti viettämään joulua baareihin ja ties mihin ryyppäämään (eli mun kielellä vetämään perseet), niin mun mielestä se jos joku ei oo kunnioitettavaa. Ymmärrän kyllä jos ei oo perhettä/sukulaisia kenen kans viettää joulua. ..Mutta jos sun mielestä meidän perheen maistelut/siivosti ottamiset lasketaan ryyppäämiseksi niin ok. :D

    VastaaPoista
  6. mitä pahaa siinä on jos aikuuset jouluna ottaa muutaman kaljan tai siiderin ku ei oo siinä tavoitteena mikää känni? :D pakko sanoa että kyllä alkas ittiäki vähä hymyylyttämähän, onhan seny saakeli soikohon vähä eriasia että ollaanko baaris vetämäs kännejä ku että korkatahan muutama nuon juhlan kunniaksi :D kyllähän raamatussaki litkitähän viiniä menemähän eikä vielä kukaa oo humalas ollu ;)

    VastaaPoista
  7. toi ryyppylause on niiiiiin totta, tuntuu että kaikkien on ihan pakko juoda jouluaattonakin. se on niin kulunutta touhua kun sitä on pakko harrastaa joka päivä.
    sillon tällön sen ymmärtää mutta että joulunakin...:o

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Juurikin näin, menit asian ytimeen :D
    Anonyymi: Mielikuvitus on ihmisiltä näköjään loppunut tyystin :) Nii-i, jouluksi vois ees rauhottua, uv on kuitenki ihan heti perään tulossa.

    VastaaPoista
  9. Aika tiukkaa tekstiä anonyymiltä!:DD..hoho:D

    VastaaPoista