perjantai 24. joulukuuta 2010

We All Love Christmas, Am I Right?


Eilen oltiin Seinäjoella tekemäs vielä viimesiä ostoksia ja käytiin autokaupoollaki. Meidän pitäis nimittäin saada vaihdettua tuo meidän automaatti vaihteinen manuaaliseen, koska iskä opettaa mut ajamaan autokoulun sijasta. :) Tultiin pienenä koeajeluna yhdellä kotiinkin, mutta päättivät sitten kuitenkin viedä sen takaisin tänään ja tulla vanhalla kotiin.


Tää päivä on nyt siivottu ja ahkeroitu oikeen olan takaa. Saatiin nyt vasta aikaseksi pistettyä munkin huoneeseen jouluvalot. :D Sytytettiin kynttilät palamaan ja nyt on oikein jouluusta joka nurkas. 


Joulumieli on vain hieman kateissa, kuusikaan ei tuoksu niinkuin se on ennen tuoksunut! Johtuiskohan kovista pakkasista.. blondiviive


Kinkku on jo onneksi valmiina odottamassa jääkaapissa. Kylmäsavustettua kirjolohta on jopa neljä pakettia, mun suurta herkkua näin jouluna♥ Olihan mun ihan pakko etikkakurkkujakin tehdä, nam!


Aito kuusikin on jo koristeltuna ja lahjat sen alla odottamassa huomista päivää


Kaikki mulle :) Ei vais, onhan meitä nyt perheessä yhteensä kahdeksan persoonaa ja koira + muut.


Huomenna aamusta ois tarkotus aamusta herätä joulusaunaan ja yhdeltä syödä ensin perheen kesken meillä ja sitten suunnataan mumman ja paapan työ viettämään joulua ja sieltä tulla iltaa viettämään takaisin meille (avaamaan lahjat jne.)


Illalla varmaan syödään vielä uudestaan jotain pientä suolasta ja pelataan porukalla eri lautapelejä, niinkuin joka joulu meillä on tapana. Mun lempi hetki jos sanoisin, kaikki saman pöydän ääressä "kisaamassa" ja nauttimassa toistensa seurasta yömyöhään :) Eniten ehkä odotan ihmisten ilmeitä/reaktioita avatessaan paketteja, joita eivät odottaneet saavansa.


Viime joulu oli aikalailla erilainen, oltiin Oulun kylpylä Eedenissä. Niin ihana viettää joulua taas kotona, ei nimittäin ollut oikein mun juttu viettää joulua kylpylässä. Erilaista tänä vuonna on myös se että vietetään Ollin kans ensimmäistä kertaa joulua yhdessä saman katon alla. :)

Suvi Teräsniska - Hei Mummo

PS. Tämän vuoden paras joululahja kenties tuli kyllä (kummi)sedältäni:

"Ota kynttilä, ja tikut, mee pihalle ja sytytä kynttilä. On aiva helevetin kylymä, mutta se pikku liekki vähä lämmittää. Katso ylös ja näet tähdet. Enempää ei setä mies näin joulun alla anna lahjaksi.. :)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti