keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Why is everything, with you so complicated?

Anteeksi pitkä hiljaiseloni. Ei oo oikeen ollut mitään aihetta nyt kirjoittaa ja kaikki joulutohinat pakkaa pukata päälle ja päässä pyörii miljoona eri ajatusta etten meinaa pysyä itekkää niitten peräs. Joululahjatkin on jo melkein ostettuna, jokaisella vähän jotain. :) Pari juttua kyllä kaivaa syvällä mieles, mutta mä en jaksa olla enää se joka aina on sovittelemas/korjaamas tilannetta, it's over.

Sean Kingston - Sleep All Day, Party All Night

Perjantaina aika kuluikin kaupungilla Marin seurassa, olin saanut jo noin tunnin sisällä ostettua melkein kaikki lahjat. :) Eikä mulla ollut kyllä hajuakaan aluksi mitä ostan, mutta mielikuvitus pääsi sitten onneksi valloilleen.

Lauantai meni aika tylsästi vain Ollin kans maates meillä, oli tarkoitus hakee ärrältä leffa ja herkutella, mutta illasta Jani haasti kuitenkin meitä ajeleen, niin lähdettiin sitten kolmisteen pikku maakuntakierrokselle ja ihan kivaa kyllä oli. :)

 DVSD - Are You Better Off Alone

Sunnuntaina oltiin juhlimassa Valtterilla sen 16vuotis synttäreitä, ilta ei menny kyllä aiva niinku elokuvis, mutta kyllä sitä hauskuuttakin riitti. :)
Love u girl!
Bolero, housut ja paita GT

Likat oli ottanu toisistansa kuvia yllätykseks mulle :P

Rihanna - Complicated

Eilinen oli kyllä niin uuvutta pvä, mutta onneks mun ihana naiskolmikko(jekkajossukatja) sai pvään uutta potkua :). Ollikin yllätti mut illalla tullessaan meille tuomalla sipsiä, dippiä ja karkkia. :) Ihan hyvä lepertely yritys.


Löysin meidän hyllystä elokuvan, jota en ollut aikaisemmin vielä katsonut ja oli kyllä kieltämättä aika posiitivinen yllätys. Luulin Jackien naaman perusteella, että tää on vain joku ninjaleffa, mutta suosittelen kyllä lämpimästi kaikille tätä! :) Ollikin jopa tykkäs.

"Bob Ho on kansainvälinen agentti, joka on ollut mukana vaikka missä: takaa-ajoissa, räjähdyksissä, putoamisissa. Ne eivät kuitenkaan ole mitään verrattuna hänen seuraavaan tehtäväänsä: hänen pitää hoitaa tyttöystävänsä kolmea kakaraa! Jo aamiainen ja koulumaksujen hoitaminen ovat rankkoja tehtäviä, mutta kun yksi lapsista suututtaa venäläisen terroristin, viikonloppu saa aivan uudenlaisen käänteen."

Sean Paul - Get It

PS. Mitä mieltä ootte tuon kappalepalkin koosta, isona vai pienenä?

2 kommenttia:

  1. ihanan tunnelmallisia kuvia, upee banneri muun muassa! :) millanen kamera sulla on?

    http://bulldoginthebathroom.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! :>
    Canon EOS 400D norm. kittiputkella ja Canon EF 50mm f/1.8 :)

    VastaaPoista