torstai 30. joulukuuta 2010

"I remember when i was a kid i went on the computer just to use paint "

Tapaninpäivänä oltiin mumman ja paapan työnä viettämäs enon 50-vuotis syntymäpäivää ja sinne oli eksynyt myös mun yks uusi sydämen valloittaja, 2-vuotias pikkuserkku Rasmus.


Eilen oltiin metsästämässä taas meille autoa tai äitille oikeastaan, jota saan siinä sivussa sitten käyttää kortin saadessani. Mitään ei kyllä päädytty ostamaan, pari kuitenkin ihan ostokelpoista löytyi. Tultiin vasta niin myöhään kaupunkiin, etten paljoakaan kerennyt kiertämään kauppoja, mutta jotain silti tarttui käteen.

H&M 24,95e (norm. hinta)
GT :stä perus toppi ja rintsikat puoleen hintaan

Eilinen ja tää päivä on kulunut wiillä Mario rallia pelatessa, aika huonoin tuloksin. Eilen taisin olla toinen kun otettiin matsi nuorimman pikkusiskon ja iskän kanssa. ;) ..mutta tänään taisin hävitä kummallekkin pikkusiskolleni. :D

Herätessäni keittiön pöydälle oli ilmestynyt lappu, jossa luki että "Ollaan hakemassa autoa t. iskä ja äiti". Mielenkiinnolla odotettiin mikä sieltä oli tulossa :) Tyytyväisiä kyllä ollaan kaikki.

Peiteltiin se mun sänkyyn nukkumaan.. :) Hellyyttävä näky

Päivällä pistettiin siivousvaihe päälle kun kuultiin että täti on tulossa miehensä ja poikansa kanssa meille visiitille. Täytyy myöntää että oli se kyllä vieläkin melkein yhtä suloinen kuin pienenä, 3-vuotias serkkumme.

..mun toinen tän hetkinen sydämen valloittaja.


Huomenna olisi tarkoitus viettää uv: ta aika railakkaissa tunnelmissa ja käydä pvllä Kurikassa piipahtamassa Seppälässä ja Madoxissa, jos sieltä vaikka löytyisi jtn päälle pantavaa illaksi ettei tarttisi alasti mennä. :)

Mike Candys - Together Again

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti