sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Just because you lose the battle doesn't mean you lose the war

Perjantaina vaihdettiin likkojen kesken joululahjat. Marilta sain noita toivoamiani Arabian kuppeja kaks kipaletta Marianne karkeilla täytettynä ja Maisun antamaa lahjapussia en oo vielä avannutkaan, kortissa nimittäin kehotettiin avaamaan vasta jouluna. ;)


Hot Rod - Dance With Me


Eilen Ella juhli eilen 8-vuotis synttäreitään ystäviensä kanssa ja pitihän heidän pöytähetki sitten ikuistaa kameraan:) Lahjaksi annoin itsetekemäni lahjakortin (kiitos Hennalle ideasta) eli Ellalla on oikeus valita ärrältä jokin elokuva tulevan vuoden aikana jonka kustannan ja katson hänen kanssaan. :) Itkukurkussa melkein tuli luokseni, kertoi hukanneensa sen ja kysyi kai mä sen silti vielä kustannan. :D Uhkasin nimittäin vitsillä etten kyllä kustanna jos hukkaa sen. ;)


Eilisen illan suunnitelmat meni tällä viikolla aikalailla puihin, mutta onneksi keksittiin Jekan kans jotain ihan muuta tekemistä. :) Saappaat jalassa tuli koko ilta tanssittua, siitä seurauksena kipeät jalat. Piti olla vähä verestämässä muistoja kyseissä paikassa, luultavammin viimeistä kertaa. :)

 Bolero Esprit
Toppi ja hame H&M
Kengät Andiamo

Justice Crew - Fritay to Sunday

5 kommenttia:

  1. Sori ei liity tähän postaukseen, mutta tuli vain mieleen, että jos sun toiveammatti on psykologi, niin kuinka et ole lukiossa ? Ainakin mun käsityksen mukaan lukiopohjasta on todella paljon hyötyä jos tähtää akateemiseen ammattiin :)Psykologi on kyllä varmaan mielenkiintoinen ammatti, ilmeisesti sen opiskelu on vain paljon teoreettisempaa mitä luullaan:s

    VastaaPoista
  2. Olin ysin kevään ammatinvalinnassa vielä tyhmä ja tietämätön siitä miksikä haluan tulla isona :) Tiesin kuitenkin että ihmisten kanssa haluan ja tulen olemaan tekemisissä, siksi päädyin hoitoalalle. Nyt tässä vasta lähihoitajaksi lukiessani on silmät avautunu. Ei auta muuta kuin mennä avoimeen yliopistoon lukemaan psykologiaa ja sitten yrittää sisälle kouluun. :) Totta puhut että lukiolaisella on jo hyvät pohjat alla, mutta yrittänyttä ei laiteta! :)

    VastaaPoista
  3. D'reams are real :) Kyllä susta psykologi tulee jos vain oikeasti haluat! Hieno blogi!

    http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. ihanaa ku sulla on näin persoonalline blogi!:)

    VastaaPoista
  5. Sara: Totta puhut! Kiitos kannustuksesta ja kehusta! :)
    Veronika: Voi kiitos! :') Lämmittimäpä sopivasti mieltä näin joulun alla.

    VastaaPoista