tiistai 13. huhtikuuta 2010

Rento meininki

Oon niin nauttinu tästä viikosta!

Eilen oli vain 10-4 koulua
Aamusta piti olla lastenhoitoa, mutta opettaja oli kipeenä, niin meillä oli sijainen ja se anto meille pari tehtävää mitkä sai tehdä koneella, no siinähän ei menny ku vartti vaan ja oli kauheesti luppoaikaa ennenkö seuraavat tunnit alkais.. Istuttiin siinä sitten vaa ja puhuttii kaikkee paskaa:)
No 12.15 meillä alkas ihana "Syö itsellesi hyvä olo" kurssi! Tehtiin tonnikalakatkarapusalaatti ja siihen lisättiin sit tuorekurkkua, suolakurkkua, paprikaa, puristettiin sitruunaa, pikkutilkka majoneesia sitomaan sitä, jäävuorisalaattia, tomaattia ja makarooneja. En ollu ikinä ennemmin syöny niin hyvää salaattia!
Sitten Ellin kans tehtiin teeleipiä Ellin "päästä tulleella reseptillä" :D Sämpylärouhejauhoja, hieman liikaa leivinjauhettua, oreganoa:D ja sitten juustoa päälle. Erittäin helppo ohje. Niin ja Maisu teki sitten mansikkabanaanirahkaa, nam!

Tänään oli kans tosi rento päivä. Olis pitänyt olla 4 tuntia liikuntaa, mutta suunniteltiin ne kaikki tunnit vain meidän kevään ohjelmaa! Ohjelmastahan löytyy pesistä, ultimatefrisbeetä, frisbeegolfia, keilausta, minigolfia, uimista uimahallis/tropiclandias, koddan peluuta ja paintballia!

Kivasti mulla on aina näin tiistaisin sitten iltaisin zumbakin noitten 4 tunnin lisäksi, no mutta kesäkuntoon ;:)
..Jos nyt oikein muistan niin meillä on kaikkina muina päivinä jotain liikuntaa viikossa paitsi maanantaina :-)

Huomenna vasta ihana päivä onkin nimittäin ei ookku vain 2h koulua ja sekin aika suunnitellaan vain myös keväänohjelmaa.. ;) "Kroppa kuntoon" kurssi eli tiedossa varmaan ankaraa treeniä :D:D Saatiin tnä nimittäin läksyksi mitata omat painot noille tunneille.. no mutta mullei oo ainakaa oikeen mitää mitä pudottaa :))))

-Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti