sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Päpäpääsiäinen

;:) Alotin jo loman keskiviikkona ennen aikojaa. Torstaina ois ollu vielä 2 tuntia koulua, muttei millää jaksanu vaivautua lähtemää niitten takia vain.

Torstaina meninkin sitten linkalla Ollin luokse ja sieltä lähettiin sitten mökille. Se oli kyllä mun elämäni __paskin__ reissu ikinä! Koko aika sattu ja tapahtu. Menomatkalla eksyttiin ja jouduttiin perääntymään takasippäin ja puhelinkin hukku niin jouduttii lähtee ettii sitä. Meillä kesti ajaa sinne yli 2 tuntia vaikka sinne menis ajaa varmaan ihan n. 40 minuuttiiki ==) Oltiin siä joskus 12 jälkeen ja se mökki oli täynnä kaikkia outoja, joita en suurinta osaakaan tuntenut. Istuttiin vain pöydän ääres ja tylsistyttiin. Yhdes välis jouduttiin jopa nukkua autos ja hyvä ettei jäädytty sinne (sen takia paikat on ollu tosi jumis). Loppuillan kömmähdyksistä en sitte viittikkää tarkemmin kertoa muutaku, että yks meidän kaveri sai kuonoonsa jaja toiselta meidän kaverilta oli kengät pöllitty ja sittekkun oltiin lähös kotia päin niin eiköhän autosta ollu loppunu akku! =) Parin tunnin yö unilla mentiin!

Kuviakin olisi voinut olla, mutta Katja muisti vasta matkalla, että oli unohtanut kameran kotia ja kyllä vitutti =) Olin vielä laittanu itteni niin nätiksi. Seuraavana päivänä olikin sitten oikeen kaiken huippu, kamera oli ollut sittekkin siellä sen omas laukus koko ajan. :)))

Perjantaina mua ja Ollia haastettiin ajelemaan, mutta oltiin niin väsyksis ettei jaksettu lähtee mihinkää ja alettii vain kattoo leffaa (Babylon A.D). Ei jaksettu sitäkää kattoa ees loppuun ku väsymys vei voiton. :D Mielipidettäni leffastani en pysty sanoa, koska en nähnyt sitä loppuun, mutta on tuo Vin Diesel vain niin hyvännäkönen.. ;)


Lauantaina sitten iskä haki mut kotia. Lauran kans yritettiin koko ilta keksiä tekemistä, meinattiin mennä ajeleen skoboilla, mutta Heidi ei saanut omaa käyttöönsä (ei ollu vaihdettu öljyjä, bensoja jne.) joten ei päästy ja muut mihin oltais voitu mennä, niin sitten uupui kyyti. Laura sitten laittoi myöhemmin viestiä, että sen äiti oli luvannu heittää meidät yhdelle mökille! Iltamme pelastaja :)


Mökiltä kotiuduin pari tuntia sitten ja nyt on  kamala väsy ja suihkuunkin pitäis mennä. Onneks Olli tulee meille tänään! Piristää vähä sentäs iltaa

- Ellu 

Ps. En saanut ketään höynäytettyä aprillipäivänä, mua kyllä iskä veti vähä nenästä =) Ku heräsin aamulla niin se väitti, että tietokone ei enää käynnisty ollenkaan. Lopuks se rupes hymyilemään ja olin että ei perkeles se kusetti. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti