sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Part of the weekend

Eilen oli niin kiireinen päivä, etten koneellakaan kerennyt pyörähtää.. paitsi kaverilla nopeesti illalla ;:) Jäi tunnista kii etten ollut vuorokautta ilman konetta. :D Päivällä nimittäin oltiin juhliis paikallisen hotellin uima-altaalla mun mumman ja paapan 50vuotis hääpäivää. Siellä hurahti ainakin 4 tuntia.. ja tässä hieman kuvia sieltä..

Eilisestä kiireestä johtuen unohtui ihan sen biisinkin laitto niin pistänpä sen nyt tähän..

Day 05 - A song that reminds of you of somewhere



==) Tulee heti mieleen ne kerrat pari vuotta sitten, kun istuttiin yhdellä laavulla ja kuunneltiin puhelimesta tätä moneen otteeseen. :) Tulisit jo kesä!

Tänään ollaan oltu sitte syömäs sukulaisis ja katottiin Ollin kans "Tähtisumua" elokuva :) En yleensä kato tuon tyylisiä elokuvia, mutta kyllä mä ainakin tykkäsin siitä. Kiva kattoo muutenkin välistä hieman tuollaista "taianomaista", kuin sitä perus komediaa..

Nyt vois olla tän päivän biisin vuoro..

Day 06 - A song that reminds you of a certain event



Viime kesän Blockfestit, joilla olin mun ystäväni Jennin seurassa. Oli niin mahtavat fiilikset kun Adam alkoi soittaa, etenkin kun tää biisi alkas soimaa. Hengitettiin siinä ihan eturivissä olevien niskoihin. :D Asan keikka oli juuri ennen Adamia ja oli tosi kuuma ja heikko olo jo siinä vaiheessa + meinasin tylsistyä sen keikalle, ei oikeen nappaa muhun sen musatyyli. Teki mieli lähtiä kesken pois, mutta en millään viittiny, koska olin odottanu koko illan Adamin esitystä ja sali oli niin täynnä porukkaa, ettei sieltä takaa olisi ollut kiva kuunnella, kun ei olisi edes nähnyt mitään.

- Ellu

Ps. Huomenna alkaa se ihanainen valinnaisjakso ;) Aah !

2 kommenttia: