sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

2010 trailerit

Eksyin tänään yhdelle nettisaitille, joka oli täynnä erilaisia trailereita '07 vuodelta saakka ja rupesin sitten selaamaan näitä '10 vuoden trailereita ja sieltä löytyi vaikka kuinka monta hyvää elokuvaa, joita on tulossa tänä vuonna/tullut jo! (Pistän seuraavaan postaukseeni Top-10 suosikkini näistä)

Tässä teille "hieman" suosikkejani joita poimin kyseiseltä sivulta..



Suomen ensi-illasta ei ole tietoa, mutta amerikan ensi-ilta on 06.08.2010



Ensi-ilta oli: 23.04.2010
Elokuva perustuu Nicholas Sparksin samannimiseen romaaniin. Haikein terveisin on tarina rakkauden oikullisista poluista, lämmin kuvaus isän ja pojan keskinäisestä kasvusta. Sotilas nimetlään John Tyree tutustuu kotimaassaan lomaillessaan tyttöön nimeltä Savannah. Tyttö on parasta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut, ja rakastuminen murtaa Johnin ja hänen eristäytyneen yksinhuoltajaisänsä puhumattomuuden rutiinit. Kahden viikon jälkeen Johnin on palattava tukikohtaansa, mutta nuorten kirjeet kulkevat Atlantin molemmin puolin. Johnin on vastattava itselleen, mitä toisen rakastaminen todella tarkoittaa.



Ensi-ilta mennyt jo 19.03.2010
Teini-ikäinen Michael Oher (Quinton Aaron) joutuu pärjäämään omillaan, käytännössä kodittomana, kunnes Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) löytää hänet kadulta. Yksinkertaisesta hyväntahdon eleestä alkava ystävyys kasvaa kasvamistaan, ja pian Michael on aidosti osa Tuohyn perhettä, täysin erilaisesta taustastaan huolimatta. Koskettava Elämä pelissä on Oscar®-ehdokas kahdessa kategoriassa: paras elokuva ja paras naispääosa.



Ensi-ilta: 05.02.2010
Hilpeän komedian Avio-onnea Morganeiden tapaan keskipisteessä on menestyksekäs Manhattanilla asustava pariskunta, Meryl ja Paul Morgan (Sarah Jessica Parker ja Hugh Grant), joiden likimain täydellisessä elämässä on vain yksi pieni kauneusvirhe heidän romahtamispisteessä oleva avioliittonsa. Rypyt rakkaudessa eivät kuitenkaan ole mitään siihen verrattuna, mitä heillä on vielä edessään: he sattuvat todistamaan kylmäverisen murhan ja joutuvat itsekin palkkatappajan tähtäimeen. Todistajiaan suojellakseen FBI lennättää Morganit hektisestä New Yorkista uinuvaan maalaiskaupunkiin Wyomingiin, ja niin heidän rapautuva avioliittonsa uhkaa mennä Kalliovuorilla lopullisesti kiville& paitsi että uusi kännykätön elämä tarjoaa heille vihdoinkin mahdollisuuden hidastaa tahtia ja sytyttää rakkaus uuteen roihuun jos he vain malttavat tarttua tilaisuuteen!




Ensi-ilta: 18.06.2010
C.D. Paynen kulttikirjasarjaan perustuva värikkään räävi, mutta sympaattinen elokuva ääliöaikuisten ympäröimän Nick Twispin elämästä. Nick rakastuu palavasti upeaan Sheeniin, mutta tytön perhe, etäisyys ja poikaystävä pitävät parin erossa. Ongelmat oikomaan Nick luo viekkaan, viiksekkään ja itsevarman sivupersoonan Francoisen, jonka ohjaksissa asiat kuitenkin mutkistuvat entisestään.



Ensi-ilta: 04.06.2010
Hauskanpitoa, muotia, ystävyyttä: "Sex and the City - Sinkkuelämää 2" tuo takaisin kaiken tämän ja paljon muutakin, kun Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) pääsevät valloilleen New Yorkissa ja jossain kauempanakin. Naiset jatkavat kiireistä elämäänsä ja rakkaussuhteitaan tässä suorastaan säkenöivässä jatko-osassa!




Ensi-ilta mennyt jo: 05.03.2010
Alice Seboldin kirjoittamaan, kriitikoiden kehumaan bestselleriin perustuva Oma taivas on Oscar-voittaja Peter Jacksonin ohjaama ja Jacksonin, Fran Walshin ja Philippa boyensin käsikirjoittama. Elokuva kertoo nuorena murhatusta tytöstä joka vartioi perhettään - ja tappajaansa - taivaasta. Hänen on punnittava kostonhimonsa suhteessa haluunsa perheensä toipumisesta.



Ensi-ilta: 28.05.2010
MAAILMAN ENSIMMÄINEN 3D-TANSSIELOKUVA! Mestaruuskisoihin tähtäävä tiukka katutanssitiimi on tilojen puutteen vuoksi pakotettu jakamaan treenisali hillitympien balettitanssijoiden kanssa. Molemmat ryhmät saavat kuitenkin potkua kuvioihinsa toisiltaan ja unelma mestaruudesta muuttuu yhteiseksi. Tunteet heittävät volttia ja lattia on tulessa, kun huipputanssijat kohtaavat tässä säihkyvässä ja energisessä 3D-elokuvassa.



Ensi-ilta: 30.04.2010
Kirjailija Nicholas Sparksin ( Muistojen polku , Kuuntele vain muistojasi ) upouuteen menestysromaaniin perustuva THE LAST SONG sijoittuu pieneen etelän merenrantakaupunkiin, missä perheestään erkaantunut isä (GREG KINNEAR) saa tilaisuuden viettää kesää vastahakoisen teinityttönsä (MILEY CYRUS) kanssa, joka olisi mieluummin kotonaan New Yorkissa. Isä yrittää kirjaimellisesti löytää yhteisen sävelen ainoan heitä yhdistävän asian, musiikin, avulla. Tarina kertoo perheestä, ystävyydestä, salaisuuksista ja anteeksiannosta sekä ensirakkauksista ja uusista mahdollisuuksista.




Ensi-ilta mennyt jo 02.04.2010
Nuoren miestähden Robert Pattinsonin (Twilight) tähdittämä romanttinen draama. Remember Me kertoo kahden nuoren unohtumattoman rakkaustarinan. Heidän suhteensa on uhattuna samalla kun he yrittävät selviytyä omien perheidensä tragedioista. He oppivat kuinka tärkeää on rakastaa intohimoisesti ja elää jokainen päivä antaumuksella.



Sisko tahtoisin jäädä - Ensi-ilta: 20.08.2010
15-vuotias Emilia (Ada Kukkonen) on perheensä vastuunkantaja: pikkuäiti seitsenvuotiaalle siskolleen Elsalle (Anna-Leena Uotila), sijainen yksinhuoltajaisälleen Juhanille (Seppo Pääkkönen) tämän ollessa matkoilla ja kiltti tytärpuoli Juhanin uudelle vaimolle Tuulalle (Kristiina Halttu). Ysin keskiarvo, paikka koulun juoksujoukkuessa, mukava poikaystävä. Emilia pärjää aina , kuten Juhani sanoo. Ja niin se on ollut, eikä Emilia ole pysähtynyt pohtimaan, tahtooko hän olla se, joka pärjää aina. Emiliasta tuntuu, että jokin puuttuu hänen elämästään, mutta hän ei tiedä, mitä se voisi olla. Kesäloman viimeisenä viikonloppuna Emilia tapaa yöuinnilla Siirin, 16, (Sara Melleri), joka näyttää olevan kaikkea sitä, mitä Emilia tahtoisi olla: vapaa, rohkea, itsenäinen. Tyttöjen intohimoinen ystävyys korvaa pian kaiken Emilian elämässä. Hän uskaltaa ensimmäistä kertaa unohtaa velvollisuutensa ja olla nuori. Räiskyvä elämänhalu kuitenkin karkaa käsistä. Pinnan alla Emilia alkaa epäröidä. Millaiseksi hän on muuttumassa? Samaan aikaan Siirin loisto alkaa himmetä. Siiri pystyy olemaan vahva vain nojatessaan johonkuhun toiseen, ja nyt se joku on Emilia. Jälleen, tällä kertaa Siiriä miellyttääkseen, Emilian on salattava todelliset tunteensa ja oltava se, joka pärjää aina. Symbioottinen ystävyyssuhde on muuttunut kahleeksi. Lopussa selviää, onko Emilialla tarpeeksi rohkeutta irrottautua perheestä ja Siiristä tullakseen itse kokonaiseksi. Sisko tahtoisin jäädä on elokuva nuoruuden kauneudesta ja kipeydestä.



Ensi-ilta: 11.06.2010
Kirk (Baruchel) on tavallinen mattimeikäläinen joka ei ole uskoa onneaan. Vaikka hän onkin näköjään juuttunut työhönsä lentoaseman turvamiehenä, vastoin kaikkea todennäköisyyttä Molly (Eve), menestynyt ja järkyttävän upea beibe, ihastuu Kirkiin. Kirk on ällistynyt. Samoin ovat hänen ystävänsä, perheensä ja jopa hänen ex-tyttöystävänsä. Nyt hänen on keksittävä kuinka saada suhde toimimaan, vaikka hän on ensimmäinen joka myöntää tytön pelaavan aivan eri luokassa.




Ensi-ilta: 28.05.2010
Pari kyttää kertoo NYPD:n pitkän linjan jeparikaksikon, Jimmyn (Bruce Willis) ja Paulin (Tracey Morgan), vauhdikkaista edesottamuksista väsymättömässä taistelussa rikollisuutta vastaan.




Ensi-ilta: 18.06.2010
Neljä elämäänsä kyllästynyttä ystävystä: Tyttöystävänsä lemppaama Adam (John Cusack), muuten vain epäonnistunut Lou (Rob Corddry), vaimonsa pompottelema Nick (Craig Robinson) ja kellariinsa linnoittautunut Jacob (Clark Duke) päättävät lähteä relaamaan. Reseptinä tähän heillä on mökki hiihtokeskuksessa, viinaa ja poreamme. Tällä reseptillä pojat päätyvät viettämään krapulaansa vuoteen 1986! Alun retrojärkytyksestä päästyään he saavat mahdollisuuden uuteen, parempaan elämään. Really?



Ensi-ilta mennyt jo: 16.04.2010
Anna ja Jeremy ovat seurustelleet neljä vuotta. Kun vuosipäivä menee ohi ilman kosintaa, Anna päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Irlantilaisen perinteen mukaan naiset saavat kosia miehiä 29. helmikuuta, joten Anna päättää seurata poikaystäväänsä Dubliniin pyytääkseen tätä miehekseen. Mutta lentokoneiden, sään ja kohtalon jättäessä Annan eristyksiin toiselle puolelle Irlantia, hänen on värvättävä komea ja kärttyinen Declan auttamaan hänet perille. Annan ja Declanin riidellessä itsensä vihreän saaren yli he huomaavat, että tie rakkauteen voi viedä odottamattomiin paikkoihin.



Ensi-ilta: 25.06.2010
The Back-up Plan on komedia, jossa se tavallinen rimpsu - seurustelu, rakastuminen, avioliitto ja perhe pääsee yllättämään päähenkilöt varsin epätavallisessa järjestyksessä.



Ensi-ilta mennyt jo: 26.03.2010
Kovaonninen palkkionmetsästäjä Milo Boyd (Gerard Butler) saa unelmakeikan, kun hänet palkataan jäljittämään takuuvapaudesta palaamatta jättänyttä ex-vaimoaan, toimittaja Nicole Hurlya (Jennifer Aniston). Milo lähtee exänsä perään helpon rahan toivossa, mutta kun Nicole livistää häneltä tutkiakseen erään peitellyn murhan jäljille vievää johtolankaa, hän joutuu tunnustamaan, ettei mikään hänen ja Nicolen välillä suju koskaan mutkattomasti. Entiset sydänkäpyset yrittävät panna kaikessa toisiaan paremmaksi kunnes he huomaavat joutuvansa pakenemaan yhdessä henkensä edestä. Jos oli aikanaan kova paikka vannoa toisilleen rakkautta, keskinäistä kunnioitusta ja uskollisuutta... kimpassa hengissä selviäminen se vasta tukala tehtävä onkin.



Ensi-ilta: 03.12.2010
Rare Exports perustuu internetissä ja elokuvafestivaaleilla kulttiasemaan nousseisiin lyhytelokuviin Rare Exports I ja II, ja se on aikuisyleisölle suunnattu musta komedia, joka kertoo, mistä joulupukissa on oikeasti kysymys. Rare Exports on kaikille niille, jotka luulevat, etteivät enää usko joulupukkiin.



Ensi-ilta mennyt jo: 23.04.2010
Tina Feyn ja Steve Carellin esittämä pariskunta Claire ja Phil Foster ovat viettämässä Date Night iltaa, eli yhteistä iltaa, jolla avioparit yrittävät ehkäistä arkielämän rutiineja ja parissuhteen urautumista. Fosterin pariskunnalle jopa näistä date night -illoista on kuitenkin tullut rutiinia, paitsi tänä kyseisenä iltana. Ilta saa täysin uudenlaisen käänteen, kun Manhattanin trendiravintolassa pienten sekaannusten jälkeen heidät sekoitetaan toiseen pariskuntaan. Kynttiläillallinen muuttuu hurjaksi takaa-ajoksi ympäri kaupunkia ja seikkailuksi, jollaista Claire ja Phil eivät ole voinut edes kuvitella. Heidän date night illasta tulee ilta, jota he eivät koskaan unohda.



Ensi-ilta mennyt jo: 19.02.2010
Walt Disney Animation Studios esittää musikaalin PRINSESSA JA SAMMAKKO, joka on suurenmoiseen New Orleansin kaupunkiin sijoittuva animaatiokomedia. Pienen merenneidon ja Aladdinin tekijät loihtivat nykyaikaisen säväyksen vanhaan tarinaan, jonka pääosassa ovat kaunis tyttö nimeltä Tiana (ANIKA NONI ROSE), epätoivoisesti takaisin ihmiseksi tahtova sammakkoprinssi ja kohtalokas suudelma, joka johdattaa heidät molemmat riemukkaalle seikkailulle halki Louisianan salaperäisten rämeiden.

- Ellu


PS. Tuolla nettisaitilla, mistä katsoin näitä trailereita, niin oli lisätty suomenkieliset teksitykset näihin. Helpottaa siis katsomista, jos ei englannista niin ymmärrä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti