torstai 8. huhtikuuta 2010

Ruokaa ja liikuntaa

Ihanaa, huomenna on viimenen päivä tätä jaksoa! Anatomian koe on kyllä enää vain huomenna edessä.. onneks osaan suurinpiirtein asiat :) "Mitkä on sepelvaltimon tehtävät? - Kuljettaa happea, verta ja ravintoaineita sydänlihaksen soluille." jne. "Erittäin" mielenkiintoista asiaa..
Ens jakso onkin sitten aivan hunajainen, koska se on pelkkiä valinnaisia täynnä! =)
Ma 10-4
Ti 10-2
Ke 10-12
To 10-2
Pe 8-12
 ..kivasti mulla on melki joka päivä liikuntaa valittuna, no mutta kesäkuntoon! ;)
Sitten valittin yli kivan valinnaisen kans nimittäin, "Syö itsellesi hyvä olo" :D Siellä tehään kaikenlaasia aamupaloja ja iltapaloja :)
Ärsyttää kyllä vain kun mun yhet parhaimmista kavereista pääsee alottaa jo "kesäloman", koska niillä on hyväksiluettuuna noi kaikki valinnaisaineet.. mutta onneks pääsen mun yläaste aikaisten hyvien ystävien kans samoille tunneille! :) Ne nimittäin on ollu mun rinnakkaisluokalla..

Eilen eksyin Kalajoen Juhannuksen sivuille ja huomasin, että uusia esiintyjä oli julkaistu todella paljon! Yllätyin jopa positiivisesti.. Siellä oli nimittäin paljon hyviä esiintyjiä:

Torstaina:
Basic element ♥
Lauri Tähkä & Elonkerjuu
Fintelligens ♥
Chisu ♥
Telaketju
DJ Proteus
Iiris
Chorale ♥
Perjantaina:
The Baseballs ♥
Look twite
DCX ♥
Deep Insight ♥
Cheek !
Singmark ♥
Pakito !
Hausmylly !
BB Sally
Lauantaina:
Petri Nygård ♥
Anna Abreu
Movetron ♥
Aste ♥
The Babes DJ's
Dacia ♥
Tiskikone
Antti Tuisku
Klamydia
Basic Element ja The Baseballs on mun ehdottomat suosikit noista! ;) Tuskin maltan odottaa, vaikka majapaikasta ei kyllä oo vielä mitään hajua :D Sitten nukutaan vaikka autossa jossei muuta keksitä :)))  
Tajusin myös nuota esiintyjiä vilkuillessa, että nythän mun ei tartte ostaa provinssiin kun vain yhden päivän lipun perjantaille, koska Chisu on jo esiintymäs tuolla Kalajoella sekä Petrikin.. ;) Säästää parikymppiä siinäkin sitten kivasti!

Järkytyin kyllä pahemman kerran äsken, kun selailin provinssin sivuja ja huomasin että Petri Nygård on esiintymässä siellä lauantaina, ei kyllä sovi mun mielestä oikeen provinssin "imagoon" :D ..Vaikka itse kyllä tykkään Petristä.

Summer Up on kolmas festari jolle haluaisin mennä, mutta siitä selitän sitten paremmin huomenissa.

 Lumet alkanu jo sulaa pikasta vauhtia, sieltä se kesä kohta saapuu..

-Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti