torstai 4. elokuuta 2011

Päivä Tukholmassa risteily

Perjantaina haettiin Hennan kans Riina Seinäjoen juna-asemalta ja pysähdyttiin matkalla ottamaan muutamat kuvat ja piipahtamaan kaupas hakemas illaksi juomia.
Illalla juhlittiin Hennalla tosi kivalla porukalla. Ei ollut mikään hyvä idea kävellä keskellä yötä paria kilometriä humalassa raskas laukku olalla kotia...
Aamulla olikin "ihanan" aikainen herätys. Niin sitä vain noustiin ylös ja lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä. Riina toimi mun nukkuvana kartturina. :) Nukkuvasta olikin tosi paljon apua...
Laiva lähti 17.00 satamasta. Päästyämme laivaan vaihdettiin Riinan kans rennommat vaatteet päälle ja lähdettiin kierteleen kauppoja/laivaa.
Sitten kello olikin jo sen verran että ruvettiin laittautumaan..
mekko Blanco Kirppari kaulakoru Björg new kengät Click
Sunnuntai aamusta lähdettiin kävelemään kohti Tukholmaa avoimin mielin. Ongelmilta ei vältytty, mutta onneksi meillä oli kielitaituri pikkusiskoni mukana, joten selvittiin ehjin nahoin metrolla keskustaan ja sieltä takaisin laivaan. :D Vähän kyllä yritti heikottaa ja jalat teki kuolemaa..
Kun oltiin päästy tuolta keskustasta takaisin laivaan niin nukuttiin pienet päikkärit ja sen jälkeen käytiin kaupoilla. Tuumailtiin siinä otetaanko vai ei, mutta päätettiin että otetaan sen verran miltä tuntuu eli ei kovinkaan paljoa. Laiva oli nimittäin klo 10 aamulla satamas ja mun täytyi ajaa kotiin. :D Noin 400km matkaa... Oli muuten pelottavaa, joku Suomea puhuva turkkilainen mies tuli baarissa kertomaan että asustelee meidän naapurissa ja se muisti meidän hyttinumeronkin ulkoa, hui.. :d
Tästä tytöstä ei voi olla tykkäämättä!
farkut Veromoda korut Kicks new kengät SpiritStore paita H&M
 Maanantailta ei sitten muita kuvia löydykkään paitsi illasta, mutta siitä sitten erillisessä postauksessa lisää kuten myös Riinan loppuajasta täällä.

...mutta reissusta vielä sen verran, että en olisi voinu parempaa matkaseuraa toivoa! Ikimuistoinen laivareissu, josta jäi paljon ihania ja hauskoja muistoja♥ ...vanhainkodissa kerrottavaksi :D

Avicii - Fade Into Darkness

PS. Tili tuli, tili meni. Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta?

2 kommenttia:

  1. toiv.. jaksat lukea loppuun asti. reissu näyttää olevan ikimuistoinen ja täynnä ihania muistoja, ja saat ne kuulostamaan aivan mahtavilta(jota varmasti ovat) blogiasi on kiva lukea ja saat aina tempaistua itseni sisältöön niin mukaan! aivan ihastuttavia naisia olette ja ystävänne saavat varmasti olla onnellisia teistä, teidän laisianne ihmisiä kaivattaisiin lisää tänne maailmaan ja minun elämään :) vaikka en tunnekkaan mutta silti kuvista voin jo havaita miten hyväntahtoisia ihmisiä olette, teistä ihan huokuu se iloisuus ja positiivinen elämän asenne! aivan ihanaa kesän jatkoa, sori tästä tuli vähä pitkä ja asiaa jäi vielä paljon sanomatta mutta niitä lisää toisiin postauksiin ehkä myöhemmin! :)

    VastaaPoista
  2. Ano: Jaksoin toki, anteeksi kun vastaan vasta nyt! :) Voi miten ihana kuulla että ihmiset pystyy jopa samaistumaan kertomukseen. No "parhaamme" yritetään. :) Et tiedäkkään kuinka paljon tämä piristi ensi lukemallani ja nyt aina yhä uudelleen lukiessani! Kiitoksia jatkon toivottelusta ja sitä samaa sulle vaikka ollaankin jo aika kesän terminaalivaiheilla.. :) Ei haitannut kuule yhtään! Kiitos paljon ihanasta kommentistas ja toistekkin saa kommentoida! :)

    VastaaPoista