tiistai 9. elokuuta 2011

When one door of happiness closes, another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us.

Viime lauantaina oltiin Jekan kans Teuvalla Sauna-ajoissa! Ei kylläkään saunottu, mutta asiasta kolmanteen.. Hassua sinänsä, siitä oli tuona päivänä tasan vuosi kun me Jekan kans tutustuttiin tuolla samaisessa paikassa ja tässä sitä nyt ollaan, Jekka on yks mun parhaimmista ystävistäMy everything!

Jotenkin tuntuu tällä hetkellä tapahtuvan niin paljon omaa elämää mullistavia asioita pienessä ajassa ettei perässä meinaa pysyä.. Kuten esimerkiksi pikkusiskoni lähtee perjantaina vajaaksi vuodeksi opiskelemaan Kiinaan. Hassua ajatella että en ehkä asu enää täällä sen palatessa ens vuoden puolella takaisin eli nyt niinkuin elettäis viimeisiä aikoja saman katon alla? Jännää.. Pitää yrittää muistaa ajatella ettei se siitä onneksi ikuisiksi ajoiksi ole katoamassa, vaikka mistä sitä ikinä tietää mitä sattuu, toivottavasti ei satu mitään.. We gonna miss u
 Mun nukkuva maailmanmatkaaja
 2010 joulu
Tuoretta kuvaa Anniinasta ja sen ystävistä

..mutta eiköhän kaikki tästä ajan kanssa ala tasapainoittumaan. Pitää vain muistaa yrittää ajatella positiivisesti ja olla onnellinen Anniinan puolesta ajatellen minkä rikkaan ja ikimuistoisen kokemuksen se tuleekaa elämään! :) Täytyy kyllä myöntää että oon mä vähä kateellinenkin sille, ite en uskaltais.

"Happiness is an attitude. We either make ourselves miserable, or happy and strong. The amount of work is the same."

5 kommenttia:

  1. siis apuvaa mä en tunnista tuosta viimeesestä kuvasta anniinaa! kuka se noista on? :DD

    VastaaPoista
  2. jekka: ja sinä mulle<3
    ano: hah :DD se on toi vas. reunas

    VastaaPoista
  3. älä yhtää sielä naura! oikeesti jotenki on nainen muuttunu noista edellisistä kuvista,oikeen aikustunu:)

    VastaaPoista
  4. Ano: Okeiokei, en naura! ;) Joo totta kyllä puhut, aikuistumaan päin on menossa ja viimeisessä kuvassa on jo meikkiäkin kasvoilla :) Sitä on harvoin näkynyt!

    VastaaPoista