torstai 18. elokuuta 2011

Olen onnellinen, mitä sä luulit?

Lähdettiin lauantaiaamupäivästä junalla kohti Helsinkiä. Oltiin perillä vähä ennen viittä ja suunnattiin ratikalla iskän kämpille vaihtamaan vaatteet. Sieltä lähdettiin elokuviin ja päädyttiin katsomaan Morsiusneidot, joka oli siis aiva hemmetin hyvä elokuva! Niin hyvää nykyaikaista huumoria, joka ainaki uppos muhun täysin!
Bolero ja housut GT paita H&M kengät SpiritStore
Sunnuntaina tyhjättiin kauppoja ja löysin aivan namut kengät, joista kuvaa tulossa! Myöhemmin käytiin taas kämpillä lepuuttamassa jalkoja ja palattiin takaisin kaupungille. Nähtiin mun kaveria Robinia, jonka oon nähnyt viimeks melkein vuosi sitten. Vitsi ku oli kiva nähdä pitkästä aikaa. :)
Maanantaina yritettiin herätä aikasin, mutta torkutettiin koko ajan. Ylös päästyämme haettiin Anttilasta kertakäyttöiset sadetakit ja suunnattiin kohti Hietsua aika huonolla onnella. Meillä kesti ainakin tunti ratikalla sinne kun ei meinattu löytää millään sinne, onneksi oli suu millä kysyä tietä..
Tosi hyvänlaatusia.. Nokia C2
Ei olisi voinu olla täydellisempi päivä, paitsi Riina ois kyllä voinu suostua tulla tanssimaan mun kans NRJ :n tanssilattialle, mutta kaikkea ei vissiin voi saada.. :P Kuitenkin kokonaisuudessaan oli kyllä koko sen 75e arvoonen päivä, ens vuoden On The Beachiä odotellessa!

6 kommenttia:

  1. ihana kuva susta tua johona istut maas,vaikka vettä sataa nii silti täydellinen oot<3

    VastaaPoista
  2. eikä, toi kuva missä istut maassa! miun pinkit ballerinat ja kaverin kengät näkyy kuvassa :'D

    VastaaPoista
  3. jossu: voi sua ihanaa :') kiitos piristysruiskeesta<3
    Nanii: Aijaa, haha! :D Aika hyvin sattu sitte!

    VastaaPoista
  4. maailma on näköjään pieni, löysin blogis nimittäin äsken sattumalta kun googlettelin rihannaa :) mut taidan kyllä jäädä seuraamaan!

    VastaaPoista
  5. Nanii: Näköjään on joo :D Joo googlesta kyllä helposti löytää.. :) Voiku kiva juttu!

    VastaaPoista
  6. Oi ihana minun Riina tyttönenki siellä! <3

    VastaaPoista