perjantai 16. joulukuuta 2011

If you don't stand for something, you'll fall for anything

Vietettiin viime viikonloppuna pikkujouluja ilman tonttulakeja Kalliojärvellä näinkin mukavalla porukalla. Maisu oli leiponut kaikennäkösiä herkkuja ja pöytä oli laitettu koriaksi, kyllä kelpasi olla. Porukkaa alkoi kyllä jo kummasti 12 jälkeen väsyttämään, tiedä mitä niihin herkkuihin oli laitettu. :d
Näytän ihan odottavalta äidiltä :-D Kivan illuusion tekee tuo paita.. mutta olkoot!
Aamuinen maisema järvelle mökin terassilta. Nythän tuo kaikki lumi on jo varmasti sulanut ja lisää sadetta/tuulta vain luvataan. Huomenna olisi taas tiedossa pikkujoulut, tällä kertaa meidän hoitsuluokan kesken. Alotellaan ensiksi Mariella ja siitä siirrytään todennäköisesti johonkin päin Vaasan yöelämää. Tajusin vasta pari päivää sitten että eihän mulla oo edes mitään yöpaikkaa, mutta kaveri lupasi onneksi heittää ja hakea mut yöllä pois. :) Lauantaina olisi sitten täällä ihan paikallisessa esiintymässä jvg ja sinnehän melkein kaikki on menossa, että sinne siis myös. :d Mitenköhän kummassa selviän tästä viikonlopusta.. Todella mukavaa aikaa tämä joulukuu kun on kaikennäköstä rahareikää jokapuolella. Kuten tänäänkin upposi ihan mukavasti joululahjoihin rahaa, mutta mikäpä olisikaan mukavempaa kuin ostella lahjoja ja paketoida niitä näin jouluna. :) Viikko on sujunut muuten mukavasti töissä, harmittaa vain kun on enää kolme vuoroa jäljellä ja sitten olisi muka jo kuusi viikkoa mennyt. Mulla on ollut siellä niin nautinnollista olla, että aikakin on kulunut ihan siivillä.

Antti Tuisku - Rukous

6 kommenttia:

  1. kivan näkönen mökki! kun nyt näin pieniä kohtia näki siitä :D

    VastaaPoista
  2. Ano: Sitä se kyllä olikin :) Mahtui hyvin nukkumaankin, kun se oli suunnattu 8+2 ihmiselle. https://varaus.kalliojarvi.fi/index.php?page=2&action=viewObject&id=73 täältä löytyy enemmän kuvia.

    VastaaPoista
  3. opettele silittämään paitas, näyttää aika helvetin tyhmältä

    VastaaPoista
  4. Ano: Tuu ihmees silittämään itte se jos noin kovaa häirittee :D

    VastaaPoista
  5. ^ hahhaha! :D:D naurettavaaa ku jostaki paidan silittämisestäki pitää olla aukomas

    VastaaPoista