keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa...

Voisit kesä jo tulla rahoinesi! ..tai toivon mukaan nyt sen kesätyöpaikan saisin edes. Ärsyttää niin pirusti jos en pääse mihinkää ja pakko ois! Eipä huvita mitään mansikoitakaan mennä poimimaan pariksi viikoksi, josta irtoisi käteen vain n. 500e.

Pääasia että mulla rullaa muuten hyvin nyt! Työharjoittelu ei vois melki paremmin mennä ja viihdyn 100% :sesti tuolla. :) Sain niin ihanaa palautetta yhdeltä henkilöltäkin, jonka isoäiti on asiakkaana vanhainkodilla. Kysyi ensin olenko se joksi hän minua luuli ja olin. Isoäiti oli kuulemma kehunut "Se kaikista paras hoitaja oli täällä töissä taas." Olivat ihmetelleet että kukahan mahtoi olla ja sitten oli lopuksi selvinnyt asia. Tein vain parin päivän sijaisuutta ja viimeksi ollut tekemissä kyseisen henkilön kanssa viime kesänä hoitotasolla! Voitte vain kuvitella miten mahtavalta tuntuu, että susta pidetään (+ muistetaan vielä kesänkin takaa) eikä ajatella mitenkää hirviönä. :) Oonki ollu yhtä hymyä sen jälkeen ja alkaa jo muutenkin olemaan kevättä rinnassa! ..vielä kun tarvitsivat vain siellä vanhainkodilla sijaista niin menisin täyttä juoksua kyllä! Rahan tulo nimittäin ois ihan kiva juttu nyt kun on korttikin. 

Nettikaupat nimittäin pursuavat tällä hetkellä paljon kaikenlaisia ihania vaatteita ja asusteita (kuten kollaasissa tämän hetken suosikkejani!)

Lassi Valtonen - Solitude

5 kommenttia:

  1. mä laitin tuon takin justiin tilaukseen :) on aiva ihana ! ♥

    VastaaPoista
  2. Sonja: Ooh, vieläkö jopa tuon värisenäkin? Sanos kuule muuta ♥

    VastaaPoista
  3. Mä otin semmosen roosan!:) olisin halunnu sen kaikista vaaleimman, muttei ollu kokoa enää netis H&M:s ! :)

    VastaaPoista
  4. "Se kaikista paras hoitaja oli täällä töissä taas." Hohhoijaa

    VastaaPoista
  5. Kukapa nyt ei kehuista tykkäisi?

    VastaaPoista