torstai 24. maaliskuuta 2011

Ystävä on ihminen, johon ei tarvitse yritää tehdä vaikutusta.

Sain vihdoin kuvia viime perjantailta! Ollille siis suuntasin illasta ja saatiin "kutsu" Jossun työ. Siinä sitten istuttiin iltaa selvinpäin, mutta kas kummaa Ollilta löytyi hetken päästä salaperäisesti kalja kädestä. :D On se hyvä käyttää "hyväksi" ajokortin omaavaa tyttöystävää... Yöllä lähdettiin Ollin autolla likkojen kanssa kylälle ajelemaan ja heiteltiin porukkaa koteihinsa.
 
hihatonvetari H&M

Ollin äitiltä sain tämmöset tosi kivan näköset korut! :) Oli saanut Glorian tilatessaan, muttei ollut itsellä käyttöä. Kaulaanhan nämä päätyivätkin heti silloin lauantaina sitten.

Päätettiin yhteistuumin Hennan kans tilata hieman Ginalta vaatteita! Katotaan nyt jos toi mun tili vaikka sattuis toivottavasti tulemaan ens kuun alus niin saisin näistä edes yhden kotiuttaa:> Laskulla on kiva tilata, niin saa sitten helposti vaihdettu ja palautettua tarvittaessa!

Aqua - How R U Doing  (ehdoton bilebiisi, love!)

PS. Pikkusiskoni osaa olla edustava...
 

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi korut, täytyy varmaan tilata gloria tai jotain, oon meinaan ettiny tontyylistä rannekorua jo jonkin aikaa!=)

    VastaaPoista
  2. Essikatariina: Sanoppa kuule! :) Niin luultavasti täytyy, yritin etsiä netistä minkä merkkisiä korut ovat mutten löytänyt! Aijaa! :)

    VastaaPoista