sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

+20°C ♥

Tää päivä on sujunut aika kivoissa merkeissä! Hymy nousi samantien korviin vilkaistessani lämpömittariin ja siitä se ajatus sitten lähti.. bikinit päälle ja terassille ottamaan aurinkoa! Jeee
Kahdelta mentiinkin mummalle syömään, se oli laittanut etikkakurkkuja lisukkeeksi♥ (suurta herkkuani!). Pelattiin myös pölkkyä pari erää aurinkoisissa merkeissä koko porukalla.
 
farkkushortsihaalari ja kengät Seppälä t-paita Veromoda
Ellan tyylinäyte
Meidän farkkushortsihaalari -tiimi
Kummasti vein pölkyssä kummatkin erät.. ;)

Perjantaista myöhemmin lisää kun saan Minnalta kuvia, mutta eilisestä sen verran että lähdettiin Hennan isältä joskus puoli kolmen aikoihin auringon jälleen paistaessa ja poikettiin kevään ensimmäisillä jätskeillä ennenkuin heitin kaikki koteihinsa. Illalla piipahdettiinkiin Ollin kans kavereittemme terassikauden avajaisissa, selvinpäin toki kun kuskina olin. Oli erittäin ihana nähdä pitkästä aikaa Millaa!
Kohta lähdetäänkin Ollin työ ja Jekka on luvannut laittaa mulle ranskalaasen manikyyrin, cool!

Jean-Roch ft. FloRida & Kat Deluna - I'm Alright

4 kommenttia:

  1. ookko koska ostanu ton raitapaitas joka on nois shortsihaalarikuvis? :) mietin oiskohan vielä kaupas jos kävisin noutamas :)

    VastaaPoista
  2. Ootte jäätävän KYRPÄÄSEN näköösiä Ollin kans tuos tokas kuvas :D :D ♥

    -mustekalasi henna

    VastaaPoista
  3. Oon aina luullu et se peli on Mölkky:-DD

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Hmm viime syksynä taisin jo ostaa tuon Helsingistä :|
    Henna: No äläpä kuule muuta siä virko:D ootpas nyt ihana♥
    Laura: Kyllä sitä silläkin nimellä kutsutaan mutta meidän suvus ollaan aina puhuttu pölkky nimityksellä (Anniinalta kysyin niin sano että siinä jopa luki ostettaessa pölkky):D

    VastaaPoista