sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Etkot, juhlat ja jatkot

Tosiaan perjantaina menin viihdyttämään Hennaa sinne perämettille leffan ja herkkujen kera. Tuo leffa ei kyllä sitten yhtään sytyttänyt mua. Ärsytti kun se oli ns. itsekuvattu videokameralla. Välillä meni vähän huumori yli, mutta ihan katsottava kokonaisuus loppujen lopuksi.
Hennaparka oli kipeenä eikä sillä meinannut tulla uni millään. Kuunneltiin sitten vain hiljasella jotain hömppäbiisejä niin kauan että kumpikin nukahdettiin siihen.. :) Oli ihana vain olla tekemättä mitään erityistä.
Tässä on tää mun bilehiiri, jonka työnä ensiksi aloteltiin kaksisteen
paita H&M housut GT kengät Bianco kaulakoru Snö
Jenniltä jatkettiin matkaa Royaliin jo hyvissä ajoin ja tuolloin Jonnakin liittyi porukkaan. Royalissa sitten törmättiin Maisuun ja sen poikakatraaseen.
Punainen Kala, yks parhaimmista drinkeistä mitä oon koskaan juonut!
My partygirls
Kertokoon kuvat tämän päivän fiiliksistä.. Jenniä ei oikeen kuvatuttanu jostain kumman syystä :-)

iSquare - Dance For Me


PS. Pitkästä aikaa voin sanoa että mun on nyt tosi hyvä olla :)

6 kommenttia:

  1. punainen kala,hmm.. pitääpä maistaa samaista drinksuu tulevana viikonloppuna,tarkoitus olisi mennä vaasan yöelämään tällä kertaa! onko muuten hyvä meno ja hauskoja tyyppejä? komeita miehiä?? ;))

    VastaaPoista
  2. Ano: Suosittelen lämpimästi! :P Sis. batteryä, salmaria ja vodkaa :) Kannattais tulla jo huomenna Wasa By Night! ;) Sinne suuntaan minä. Joo mä kyllä tykkään Vaasan menosta vklpusin, etenkin fontanan :) Pullon 2e pvt on kans jees! Komeita miehiä löytyy kyllä, etenkin jos tykkää suomenruotsalaisista miehistä ;)

    VastaaPoista
  3. mmm.. kuulosta hyvältä!:) harmi kun en nyt vielä keskiviikkona päässyt paikalle,olisi meinaan ollut hauska nähdä sinut ihan livenä:DD luulen että fontanaan suunnataankin porukalla ensimmäiseks:)

    VastaaPoista
  4. Ano: ..ja siltä maistuu! :) haha, ehkä vielä jonain päivänä :D joo se on erittäin hyvä valinta :)

    VastaaPoista
  5. ooks muute jotai sukuu koiviston sonjalle vai mitä hä ? :D

    VastaaPoista
  6. Ano: En, perhetuttuja vain :) Näytetäänkö me samalta sitte? :D

    VastaaPoista