sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ilman viinaakin voi olla hauskaa

Perjantai meni ajellessa Jaanan, Hennan ja Kristianin kans. Ei siinä sitten mitään sen erityisempää. Hetki ajettiin yhden hälytysajossa olevan poliisin perässä, mutta luovutettiin sitten hyvissä ajoin :-D
Eilen suunnattiin Jennin kans kohti Laihiaa. Käytiin vähän moikkailemas meidän kavereita ja muutenkin kattomassa minkälainen meno siellä on näin viikonloppusin, aika hiljasta oli.
Siellä vaihdettiin Mikon autoon ja hetki ajeltiin siinä lähimaastossa ja siirryttiin sitten Vaasan ympyröihin. Missä kaikki ihmiset oli? Piilos vissiin meiltä.
Maisu houkutteli meidät Routeen (Laihian baariin) jatkamaan iltaa. Kuten kuvasta näkyy olin hyvinkin hilpeänä liikkeellä vielä kello kolmenkin aikoihin vaikka olin ihan selvinpäin. Onnekseni oon sitä tyyppiä joka osaa pitää ilman viinaakin hauskaa, joten siellä sitä sitten tanssittiin ja laulettiin niin etten aamulla tunnistanut edes omaa ääntäni. Kivaa oli ja eikä onneksi väsykään painanut olotilaa. Ensimmäinen haukotuskin tais tulla vasta pari kilometriä ennen kotia ja kello tais olla jo yli puoli viis.

Jessica Wolff - Want You Out Of My Head

6 kommenttia:

  1. Ihana toi nahkatakki, mistä olet hankkinut ? :)

    emmissa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Emmi: Kiitti! :) Seinäjoen Mick's :tä

    VastaaPoista
  3. ihana tuo viimeinen hymykuva! :)

    VastaaPoista
  4. nooris: no moi! mäpä käyn kurkkaamassa :)
    Ano: voi kiitos! :) harvoin näytän tuolta ku hymyilen hampailla:D yleensä se näyttää kaameelta tekohymyltä.

    VastaaPoista
  5. sulla on vähä huonolaatuinen kamera ollu näis kuvis ku on niin epätarkkoja kuvia:) mutta aika hyvän näköisiä miehiä oot löytäny :D iske kiinni!! :)

    VastaaPoista
  6. Ano: Joo kumma juttu, kenenkähän kameralla otettu? Ettei vain sun? ;) Hohohoho :DD

    VastaaPoista