maanantai 19. syyskuuta 2011

A happy woman is one who has no cares at all; a cheerful woman is one who has cares but doesn't let them get her down

Tänään oltiin liikenteessä tämän näköisenä. Viikko alkoi tosi sutjakkaasti käyntiin päihdeaiheella, kuten "Alkoholin haittoja pyritään vähentämään esim. hinnoittelulla ja lainsäädännöllä." plapla. Taidettiin me joku tehtäväkin tehdä koneella päihdehuoltolaista. Sinikan tunnit olikin sitten heti rennommat, sillä oli omia juttuja hoidettavana, "mä en nyt jaksa käydä teidän kans mitään läpi". Ok, sopi meille :-D Saatiin siitä sitten yli 1,5h kestävä ruokkis. Ruoan jälkeen meillä oli vuorossa se mamu tehtävä eli pidettiin maahanmuuttajille powerpoint/kalvo -esitys Mielestä ja mielenterveydestä (esim. mikä mieli on ja mistä se koostuu, minne hankkiutua jos tarvitsee apua/juttukaveria ja kolmesta yleisimmästä mielenterveysongelmasta). Kävin utelemassa tunnin jälkeen kuinka meni ja selviydyttiin kuulemma aika hyvin tehtävästä. Aamupäivällä Sinikkakin jopa kehui meidän ryhmää, "Te ootte tosi hyvä ryhmä, teistä oikein aistii sen tuen mitä annatte", ok. :D Positiivinen palaute on onneksi aina kivaa. :)
Niitten tuntien jälkeen päästiinkin jo kotiin ja mä ajattelin fiksusti mennä pikkupäikkäriille puoli viiden aikoihin ja heräsin yhtäkkiä 19.15.. Jotenkin en ollut vain halunnut herätä herätyskelloon :-)
Meidän söpö karvakasa valvoi tuolilta käsin kuvaussessiotamme
Nyt pitäisi perehtyä jo kovaa vauhtia huomiseen köksän kokeeseen. Aina yhtä hyvä idea lukea viimeisenä iltana :-D Meillä on noita erilaisia potilastapauksia ainakin kymmenen, muistappa toki huomenna jokaisen sallitut ja kielletyt ruoka-aineet, ihan pakostakin menee sekaisin. :D
Kiinnostiko yhtään kouluun/koulupvään liittyvä postaus..? :)

Stina Girs - Kirje

7 kommenttia:

  1. Ihan kiva postaus oli :)

    mut hei, ootteko te enää ollin kaa?

    VastaaPoista
  2. JOoo koulupäivään liittyvä postaus olis kiva! :-)

    VastaaPoista
  3. Sinulle olisi haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  4. Ano: Kiva juttu! :) Ei olla enää
    Ano1: Selvempi homma :)
    Roosa: Täytyypä mennä vilkasemaan, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  5. mun mielestä nämä koulupvään liittyvät postaukset on kivoi:) varsinki ku tapahtuu skoles muutaki ku vaan aina niit samoi teoria tunteja. Joskus kaipaisin jonku kuva postauksen.. se ny voi liittyy ihan mihin vaan,vaikka laukun sisältöön,joku päivä kuvina(siis sillee ei nyt mitää sataa kuvaa mut jostain tietyistö asioist) tai ihan mist vaan. blogis on muutenki mielenkiintoinen ja jatkan lukemista kyllä edelleenki(oon nyt lueskellu n.2kk ajan.)

    VastaaPoista
  6. onko sulla joku uus nyt ollin jälkeen??

    VastaaPoista
  7. Ano: Hyvä että kiinnostaa :) Mäpä pistän tuon korvan taa, meillä on sopivasti vielä yks jaksokin ennen työharjottelua niin hyvä toteuttaa :) Tosi kiva kuulla, kiitos! Jos on jotain parannettavaa jossain niin anna vain kuulua ilmoille :)
    Ano1: Ei oo ei, mitä niillä miehillä :P

    VastaaPoista