tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sometimes a break from your routine is the very thing you need

Sekalainen joukkokuvia mahtiviikonlopusta. Perjantaina lähdin Juhon kyydillä Jurvaan porukoille ja aamulla heräsin mun luottokampaajalle. Päivällä oltiin Pauliinan ja Riikan kans kattomas opiskelijoitten lätkän sm-kisoja. Vaasan AMK sai pronssia, vuhuu! Myöhemmin illalla suunnattiin Joonaksen ja kumppanien tupareihin. Ostettiin jokaselle kortsupaketti ja yhtenen shottipullo. :D Päätettiin sunnuntaina Riikan kans, että seuraavaks korkki aukee vasta vappuna. :D Minä ja viini ei tulla ihan vielä toimeen keskenämme. Täytyy kyllä sanoo vielä tuosta uudesta tukasta, että fanitan sitä kyllä ihan kympillä. Etenki tuota kampausta, jota aluks vähän vieroksuinki. Nyt jo kyllä tykkään siitä. Niin ja noita Niken wedgejä oon kuolannut koko tän kevään ja pari viikkoa sitte rohkenin tilaamaan ne spartoo.fi. Täyttä rakkautta ensisilmäyksellä ja kosketuksella.

2 kommenttia:

  1. Ihana upea Elina, ja vitsi mitkä hiukset! :) Ja nuo kengät, tahtoo! :D
    Mut titsit kuule kuuntelin just jotain tosi vanhaa soittolistaa, ja sielä oli Taio Cruz - Dynamite, ja muistan et oltiin varmaan menos sauna-ajoihin tai johonki ja fiilisteltiin yhdes kuinka se on niiiiiiiiin hyvä biisi ! Ja hyvältä se kyllä edelleen kuulosti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla!! :) Joo ne on kyllä namut ;) Ei muutaku tilaamaan! Hahaha eikä :D Pitääpä pistää itekki soittolistalta tulemaan se nyt ku sanoit! No se oli niiin hyvä biisi ;) Ihania muistoja <3

      Poista