torstai 31. toukokuuta 2012

Melkein hyvästit amikselle

Meillä oli tänään kenraaliharjoitukset koulussa huomista valmistujaisjuhlaa ajatellen. Oli ihana nähdä kaikkia rakkaita ystäviä, vaikka ehdin eilisen aikana näkemään jo Maria, Maisua, Tiinaa ja Jonia kunnolla ajan kanssa. Illasta kokoonnuttiin nimittäin Jonille Tiinan kans puhdistamaan maailmaa ja naukkailemaan teetä/kahvia. Oon jopa alannut pitämään muistakin mauista kuin vain uskollisesta Liptonin keltaisesta teestäni.. :D
Kuuden aikoihin lähdin tämän näköisenä Jekalle siistimään kulmakarvani ja laitatuttamaan kynteni huomista ja lauantain valmistujaisjuhlaa varten. Hankalin tehtävä tulee olemaan niitten siistinä pito lauantaihin asti.. :D Muuten täytyy kyllä myöntää että niistä tuli tosi hienot.. :) Katsokaas:
Kultaa ja hilettä, pikkurilleihin pari timangia.
Tosiaan huomenna olis tarkoitus saada valmiit hoitsun paperit käteen ja jättää hyvästit amikselle. Toivon mukaan syksyllä kutsuiskin sitten jo amk. Tänään tuli nimittäin kutsukin sinne valintakokeeseen, alkaa olla jännät paikat! Lauantaina juhlitaankin meillä sukulaisten ja perhetuttujen kesken mun valmistumista meillä, tosi harmi vain kun on luvattu sadetta koko päiväksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti