keskiviikko 16. toukokuuta 2012

SAKKI-risteily

Viime torstaina lähdettiin nelistään likkojen kesken SAKKI-risteilylle Silja Europalle, joka kesti 23h. Me päästiin risteilylle JHL -liiton kautta. Hintaa reissulla oli vaivaiset 15e (sis. matkat, risteily ja buffetti). Vaasassa oli tosi kelju ilma kun lähdettiin, mutta Turun päässä onneksi aurinko paistoi. :)
Pysähdyttiin Porissa syömässä ja Turun päässä se kuskin touhu oli yhtä säätämistä.. ihan kuin ei olisi koskaan ennemmin ajanutkaan (tulomatkallakin ohiteltiin kaatosateessa rekkoja ja muita linja-autoja, turvavälistä tietoakaan ja ylinopeuttakin oli mittarissa, ihan päätöntä ajamista!). Päästiin me lopulta sitten satamaan joskus neljän aikoihin, vaikka laiva lähti vasta 20.15. En ymmärrä mikä pointti meidän oli tulla jo siihen aikaan, aika alkas käymään tosi pitkävetiseksi. Muilla ei ollut juotavia kuin mulla niin ei niitä yksinkään ollu kiva litkiä. Tax Freestähän ei nimittäin saaneet edes yli 20 vuotiaat ostaa menomatkalla, vitsi mitä rahastusta.
Laivaan päästyä vietiin laukut hyttiin ja mentiin suoraan buffettiin syömään. En muista olisinko koskaan ollut ennemmin laivan buffetissa ja täytyi kyllä sanoa että oli antoisa kokemus. Tuli kyllä syötyä niin ähkyksi ittensä että hyvä että juomatkaan meni enää alas. :D No kuitenkin buffetista tultaessa laitettiin menovaihde päälle, maskit naamaan ja menoks. Oltais haluttu nähdä Sami Hedbergin esitys, mutta tultiin liika myöhään paikan päälle.. No fiilisteltiin sitten vähän Astetta ja kulutettiin discon tanssilattiaa. Hauskaa oli!
paita Veromoda housut GT kengät Nahkapaikka
takki Mick's paita ja housut Veromoda ballerinat H&M
Aamulla heräiltiin ilman sen suurempia krapuloita ja lähdettiin metsästämään jostain aamupalaa, vaikka kello taisi olla jo yksi kunnes päästiin vasta hytistä ylös..voiko sitä siis enää aamupalaksikaan kutsua :D No mitäpä tuosta kun oli kerta koko päivä aikaa seikkailla laivalla. Käytiin haukkaamassa hieman sämpylöitä ja suunnattiin kaupoille. Löysin äitille äitienpäivälahjaksi sellaisen tosi kivan roosan värisen paidan ja mummille ihanan kyltin, jossa luki"Mummin keittiö missä muistot syntyvät ja lapsenlapset hemmotellaan piloille - Avoinna 24h". Kyllä mulle yksi laukkukin tarttui käteen, josta en kyllä yhtään tajunnut ottaa kuvaa ja sitten tietysti tuliaisia. Kyllä sitä rahaa saakin sitten vain kummasti palamaan, vaikka tuntuu ettei mitään juurikaan oo ostanut.. No illalla oltiin jo hyvissä ajoin odottamassa laivan saapumista satamaan, että päästäisin mahd. nopeesti sen suuren ihmismassan alta ja onnistuttiin kyllä siinä. Kerrassaan ikimuistoinen reissu, vaikka saa nyt kyllä laivailut hetkeksi riittää. :D Katotaan sitten syksyllä tai loppukesästä.. Puoli yhden aikaan oltiin kuitenkin Vaasassa ja pääsin onneksi Santulle yöksi ettei kotiin asti tarttenut lähteä enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti