perjantai 5. helmikuuta 2010

Mitäköhäntähännytsittenlaittaisiotsikoksi

Eilen illalla innostuin tekemään tälläisen kollaasin kesästä. Keräsin siihen kaikenlaisia kuvia, joista pidän kesässä/tulee mieleen kesästä. :-) Idea oli tykätty, joten ajattelin että voisin tehdä uuden vähän isomman version.


Tänään vitutuskäyrä oli huipuimmillaan, ainakin melkein. Kaveri oli kuullut aamulla, että Pitbull on tulossa Suomeen maaliskuun alussa ja oltiin sitten ihan täpinöissämme. Nimittäin Pitbull on ihan sairaan hyvä! Sillä on niin paljon kaikkia hyviä biisejä: Hotel Room Service, I know you want me, Move shake drop, Shut it down,The Anthem, Fuego, Krazy jne. Suureksi pettymykseksemme liput olivat jo menneet silloin kun meinattiin tilata niitä, syynä siihen varmasti oli se kun lipunmyynti oli jo alkanut eilen. Harmi kun kuulin asiasta vasta tänään, muuten olisi voinut olla eilen paremmin asialla. No pitää pitää toivoa yllä, että se tulisi vielä joku toinenkin kerta.
 
Pitbull

Iltapäivällä meillä oli tarkoitus olla köksää 12-16. Opettajamme oli sairastunut, niin meillä oli sijainen, joka oli yllättävän mukava ja todella rento, harmi vain kun hän ei opeta meille oikeasti, sillä nykyisessämme ei ole paljon kehuttavaa. :-) Aika hassua on se, kun hän puhuu hiilihydraateista niin hän sanoo aina hiilihydNAATTI. Ei se mikään puhevikakaan voi olla, koska hän osaa ihan muuten hyvin puhua, mutta tuo sana aina muotoutuu ihan omallatavallaan. Nykyään hän on ruvennut käyttämään sanaa hiilarit, koska on huomannut, että me oppilaat olemme kiinnittäneet siihen liikaa huomiota. :D Mutta siis siihen asiaan.. Sijainen sanoi, että päästäisiin kolmelta jos ei pidettäisi yhtään taukoja ja tehtäisiin ahkerasti töitä. Kello lähestyi jo kahta ja olimme melkein valmiita. Rahkaa siinä vain vedettiin sitten vielä nassuun ennenkö päästäisiin.
Oikein ihanasti sitten luokan kello oli jotain 14.20, kun opettaja ilmoittaa, että "Voitte kyllä jo lähteä, koska olette tehneet enemmänkin mitä oli tarve. Kerron vain, että lopeteltiin kolmen maissa." Olihan se joo toki hyvä juttu, mutta ei mua kyllä paljo hymyilyttäny. Mun bussi oli lähteny jo 14.15 matkiksesta (kestää joku 5-15min mun pysäkille tulla keskustasta) ja kirosin siinä hiljaa itsekseni ja vähän lievemmässä muodossa ääneen, koska en kerkeäisi enää tuohon bussiin ja joutuisin odottaa neljän bussia ja olisin vasta viiden jälkeen kotona. Kävelin siinä luokassa sitten edes takaisin ja mietin mitä tekisin. Tuolla kahden 14.15 bussilla olisin jo puoli neljältä kotona. Kävelin sitten luokasta ja katsoin sitten puhelintani ja silmäni suurenivat, kello oli nimittäin sen mukaan 14.21. Pidin toivoa yllä, että bussi olisi myöhässä ja kerkeäisin siihen jos juoksisin. Lopulta sitten päätinkin lähteä juoksemaan kohti pysäkkiä ja kuinka sattuikaa, kerkesin juuri sopivasti. Olisi ollut vielä 3-4 minuuttia aikaakin siihen, että bussi olisi tullut. ;) Kerrankin mulla oli hyvää tuuria.

Nyt illan ajattelin vain ottaa rennosti leffaa katsoen ja sipsiä dipin kanssa napostellen, sekä kenties grillillä käyden. Maha meinaa jo tässä pikku hiljaa ruveta kurnimaan. Salaattiananashampurilainen kuuloistaisi tällä hetkellä erittäin hyvältä vaihtoehdolta. :P

Huomenna olisi paapan 70-vuotisjuhlat ja paappa on pyytäny mua kuvaamaan sinne. Lupaili jopa pientä hyvitystäkin, vaikkakin kyllä kieltäydyn vastaanottamasta mitään, mutta eihän se pahitteeksi olisi vaikka se vielä kerran tyrkyttäisikin hyvitystä. :D ...Ilalla onkin sitten tiedossa kivaa, sillä menemme yhdelle mökille juhlimaan kaverimme Fian synttäreitä ja kenties vähän munkin omia siinä sivussa. :-)

- Ellu
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Pitbull-rap-17.jpg

1 kommentti:

  1. se on kyllä niin ärsyttävää kun joutuu odottaa kyytiä kotiin, sun tapaukses bussia ja mun tapaukses junaa tai tonya koulusta! :(

    VastaaPoista