tiistai 2. helmikuuta 2010

Let's zumbaaa

Pääsin sitten kuitenkin heiluttelemaan lannettani yhden tunnin kestävälle Zumba -tunnille ja tykästyin siihen lajiin täysin. Kuumotti niin, että hikeäkin aiva virtasi ohimoita pitkin. On vain kyllä aika kallis harrastuksena, nimittäin 6 euroa kerta. :s Ei ihan hyvä hintaluokka näin opiskelijalle. Ajatuksena on kyllä ladata se koneelle ja sitten polttaa levylle. Saapahan sitten ihan harjoitella kotona omassa rauhassa, vaikkakin pitäisin sitä mieluisampana vaihtoehtona, että porukalla yhdessä vedetään sitä. Iskä onneksi puhu, että jos olen tosissani tuon kanssa, että rupeisin liikkumaan, niin lupasi että voisi olla kustantavassa muutamia kertojani ainakin. :)

 
Päällä mulla oli Zumbassa pari vuotta sitten ostettu Puman huppari (35e) jostain Helsingissä olevasta urheiluliikkeestä, keltainen toppi JC: stä (n. 10e) ja lökärit Intersportista (19,95)


Tässä hieman Zumbasta..


MITÄ ZUMBA ON ?

Se on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtä aikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. ZUMBAN kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa.


ZUMBAN HISTORIA

Kolumbialainen fitness-ohjaaja "Beto" Perez kehitti ZUMBAN, kuin vahingossa 1990-luvun puolivälissä. Eräänä päivänä, kun hän oli matkalla ohjaamaan aerobic-tuntia, hän huomasi unohtaneensa kaiken aerobic-musiikin kotiin. Hänelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa tunti alusta alkaen uudestaan sen musiikin pohjalta, jota hän kuunteli autossaan. Se oli perinteistä salsaa ja merenqueta. Tämä oli haaste improvisoida ja rakentaa aerobic-tunti käyttämällä muuta kuin perinteistä aerobic-musiikkia. Beto selviytyi haasteesta voittajana ja ZUMBA oli syntynyt! 


- Zumbasta tullessani laitoin teeveden kiehuun ja kaakaot/teet yms. pöytään kun tiesin, että pikkusiskot ovat olleet hiihtämässä ja yllätyvät iloisesti sitten kun saapuvat kotiin. Yksi heistä tulikin halaamaan mua samantien nähdessään pöydän ja kiitti. :-)
                                                                                        Pöydän antimia

          Ella kaakaon kimpussa                                                                                    
                                            Ella leivän kimpussa

    Suosikki juomaani, teetä

Huominen alkaa tässä pikku hiljaa jo jännittämään yhä enemmän ja enemmän, koska ruvetaan pistämään toisiamme injektioneuloilla. Hui, mitäköhän siitäkin tulee. Toivottavasti en pistä vahingossa suoneen. :-)

- Ellu
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti