maanantai 1. helmikuuta 2010

Pidän siitä kun jalat vie ja järki luovuttaa

Hyvä fiilis, sillä ny on sellanen olo, että on saanu jotain aikaseksiki. Sain hoidettua opintotukit paperit niin, että tartten enää opettajalta pari allekirjotusta + sain valmiiksi terkkarille vietävät paperit.
Kävi mielessä tänään, että olisi hyvä tehdä jonkisortin muistilista, johon merkitä aina sitten sellaiset asiat mitkä pitäisi hoitaa alta pois (vaikka vielä pvm perään mihinkä mennessä se pitäisi tehdä) ja sitten vain yliviivata se kun homma on hoidettu. Toinen juttu mikä olisi myös ihan kätevä, nimittäin ostolista, johon merkitä tulevia rahan menoja. Voisi kyllä ottaa ensimmäisekti tehtäväksi toteuttaa nuo molemmat. :P

Hetki sitten sain vihdoin ja viimein ladattua last.fm :n takaisin tietokoneelleni. Vanhassa se nimittäin oli, mutta se tietysti poistui kun asensimme xp :n uudelleen. Nyt se kivasti taas päivittyy siihen tahtiin mitä kuuntelen. Tykkään! :) Kauan ollut jo ajatus asentaa se koneelle, mutta omaa saamattomuuttani kylläkin ainoastaan kun vasta nyt sain sen aikaiseksi hoidettua.

Viikonloppu oli ihan ok. Perjantaina kävin jälleen keskustassa nuorisotiloissa. Siinä kävi vähän hassusti, kun luulin Ollin soittavan sitten kun on lähellä keskustaa, mutta yhtäkkiä tulikin viesti häneltä: "Koska sä tuut kotio?" Olin siinä sitten vähän, että "Ai sä ootki jo meillä". Meni meidän ajatukset vähän ristiin. Raukka vain murjotti kun tulin kotiin, oli käsittänyt, että meillä olisi pelkkä koti-ilta. :p Taisin vain ilmaista asian aika huonosti, my bad. :-)

Lauantai sitten onnistui hieman paremmin kuin perjantai. Käytiin Ollin kans vuokraamas ärrältä Kauhea Kankkunen -leffa ja ostettiin erilaisia herkkuja. :) Oli kyllä yllättävän hyvä elokuva. Sen voisi katsoa, jopa vielä ainakin pari kertaa uudelleenkin.
  Ilta lähestyi puoltayötä ja lähdimme sitten ajelemaan porukalla naapuripaikkakunnalle. Yö meni ihan rattoisissa merkeissä. Mua kyllä vain väsytti niin järkyttävästi, etten osannu nauttia täysin rippein. Kotiin mentiin sitten grillin kautta puol 3 maissa, että ananashampurilainen osaakin olla hyvää. :-)

- Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti