keskiviikko 16. helmikuuta 2011

I always look at your profile when i miss you.

Nyt hieman päivittelyä näiltä menneiltä päiviltä! 

Viikonloppu lähti hyvin käytiin. Tarkoituksena oli viettää ihan rauhallinen viikonloppu Ollin kanssa kaksin, mutta ei siitä niin rauhallinen sitten tullutkaan, kiitos vain yllyttävälle äitilleni. Hänen aikansan yllytettyään, lähdettiin paikalliseen viettämään iltaa, koska veljenikin oli tullut meille viikonlopuksi ja kivaahan meillä oli. :) Harmittaa vain kun unohdin kameran kotiin!


Lauantain pyhitinkin sitten levolle ja herkuttelulle! Käytiin vuokraamassa ärrältä yllättävän hyväksi lukeutuva leffa ja mässättiin sipsejä.


Todella tunteita herättävä ja mieleenpainuva elokuva. Kesti n. 2 tuntia, joten tää oli vähä tämmönen elokuva mikä toisiin kolahtaa ja toisiin taas sitte ei. Täytyykin vielä ostaa tämä joku kaunis päivä itsellekkin.

Sunnuntainkin taisin pyhittää lepopäiväksi, illalla kylläkin täytyi lukea maanantain hoito-opin kokeeseen, josta sainkin loppu peleissä yllättävän hyvän numeron K3-, vaikka koepaperin saadessani naaman eteeni olin etten osaa tästä mitään. :D


Sain inspiraationkin tuona su-ma välisenä yönä kehittää Marille pienen ystävänlahjan. Se oli nimittäin jo joskus aikaisemmin pyytänyt mua polttamaan sille uuden levyn autoonsa niin ajattelin sen nyt sitten yllättää. Valokuvan taakse liimasin paperin kiinni ja kirjoitin siihen ajatuksia ylös meistä. :)


Tänään mulla oli liukas-ajo Vaasan Merenkurkulla ja hyvin meni vaikka itse sanonki. :D Ei edes pyörähtänyt kertaakaan edes luistoneston ollessa pois päältä! ;) Mustahan vois tulla vaikka rallikuski.

Nyt on kyllä ihan pakko mennä yöpuulle, takana kaksi koetta ja neljä edessä! Tää alkaa tuntua jo koeviikolta, vaikka amikseen nimenomaan menin senkin vuoksi ettei tarttis lukea. =D Aina ei voi voittaa.

Soma Manuchar - Strong

PS. Voisin vielä tämän viikon aikana kertoa paremmin mun tän hetkisistä koulujutuista jos jotain vain kiinnostaa :)

7 kommenttia:

  1. PS. Voisin vielä tämän viikon aikana kertoa paremmin mun tän hetkisistä koulujutuista jos jotain vain kiinnostaa :) < Erikin sanoin; kyllä kiitos!:D

    VastaaPoista
  2. PS. Voisin vielä tämän viikon aikana kertoa paremmin mun tän hetkisistä koulujutuista jos jotain vain kiinnostaa :) <-- KYLLÄ KIITOS! :)

    VastaaPoista
  3. Kirjota kirjota koulujutuista! :)

    VastaaPoista
  4. joo todellakin olis kiva kuulla koulujutuista! :)

    VastaaPoista
  5. Veera: Haha, täytyypä sitte pistää homma aluillensa ;)
    Anonyymi: Kiva että kiinnostaa! :)
    Henna: Kyllä kultasein!
    Anonyymi: Hyvä juttu!! :)

    VastaaPoista
  6. joo ehdottomasti kirjoittelet sun koulujutuista kiinnostusta löytyy ;)
    ja samalla voisit kertoilla vähän tarkemmin että mitä meinaat tehdä kun koulu loppuu.. siis jos tiedät, itselläni ei oo ainakaa ihan selvät sävelet vieläkään :DD no onhan tässä vielä aikaa n. puolitoista vuotta.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Hyvä tietää että porukkaa kiinnostaa! :) Niin se olikin mulla vielä lisäksi tarkoituksena kertoa jatkosta koulun loputtua :) Itse menen aika selvillä sävelillä jo, mutta ei ne asiat tapaa mennä yleensä niinkuin on suunnitellu:D ..mutta avoimin mielen mennään eteenpäin :) No sulla on sitten vielä hyvin aikaa, kannattaa ottaa vain kaikki tieto irti ja olla hereillä opon tunneilla :)

    VastaaPoista