torstai 11. helmikuuta 2010

Kiirettä pitäny

Harmittaa ihan, kun ei ole ehtinyt postaamaan tänne mitää, kun tuntunu olevan niin kiirettä koulun kans ja muutenki.. mutta jos kertaisin vähän asioita mitä viikon sisällä on sattunut.

Lauantaina päivällä oli tosiaan ne paapan 70-vuotisjuhlat, jossa toimin sitten valokuvaajana.

Minä ja mun kaks pikkusiskoa juhlista
(vasemman puoleista oli kyllä todella vaikea suostutella kuvaan)


 Mun asuste juhlissa
Tunika/Mekko Veromodasta 29,95e
Legginseistä ja helmikaulakorusta ei tietoa
Nilkkurit Aleksi 13 :sta n. 30e

Illalla sitten juhlittiin mökillä aika riehakkaissa tunnelmissa Fian synttäreitä eikä illasta puuttunu kyllä yhtää toimintaa..

Päällä mulla oli joskus pari vuotta sitten Lindexistä ostettu kauluspaita,
toppi JC :stä 12,95e, tissivyö Veromodasta 12,95
ja jalassa mulla oli joskus aikoja sitten Seppälästä ostetut tummat farkut

Maanantaina oli köksän koe, jonka se oliki nopeesti täs paris päiväs tarkistanu ja H2 tuli. 33/45 pistettä. Ois tarvittu vain 36 pistettä ei ois tullu K3, ei toki ärsytä yhtää. :-) Viimeses tehtäväs oli vielä 6 pistettä jaos, enkä ollu ees koskaa saanu koko monistetta, ku en ollu sillon koulus. Tyhmää muutenki jos tua olis voinu vaikka antaa miinuksia tai plussia tai puolikkaita.

Tiistaina Olli tuli illasta meille ja siinä illan aikaan kävin pyörähtämässä zumbassa ja yritin päntätä tän päiväseen kokeeseen, mutta eihän siitä tullu mitää ku Olli oli meillä. :P Muistiinpanot taisin käydä läpi, vaikka olisi pitänyt enemmän, sillä koealueeseen kuului kahdesta kirjasta asiaa, hoito-opista ja tautiopista. NAM :-)

Keskiviikko aamuna en olisi millään malttanut nousta ylös kuudelta aamulla, melkein vei kainalossa kelliminen voiton. :P Meinasin lähtee kesken koulun pois, että ois jääny kotona enemmän aikaa lukemiseen, ku tiesin että jos oisin loppuun asti niin olisin vasta lähemmäs puoli kuutta kotona, inte kiva ollenkaan. Lopuks mä sitten jäinkin ja ahersin melkein koko illan. Salatut oli pakko kattoa ja vähä syöpötelläkki siinä välis ja sitte takas naama kirjaan. Ei siinä kymmenen mais toki yhtään hajottanu se lukeminen. :-) Tietoa vilisi vain mun silmis, muttei tainnu oikeen mikää mennä kunnolla päähän asti. (Y)

   Tässä teille mielenkiintoinen kuva aihealueestamme Hoitamalla hyvää oloa -kirjasta.(Harmi kun sitä kuvaa ei tullut näkyviin missä sitä suppoa tungetaan sinne reikään) Mielenkiintoista jos sanoisin.
Tänään sitten kerrattiin Saran kans ihan täysillä kaikki tunnit tuohon kokeeseen mihin luin jo eilen. Marilla meinas jo hermot pettää meidän kans, ellei pettänyt jo. :D ..Minkäs sille voi, että haluaa pärjätä kokees, ja hyvinhän se koe sit loppupeleis tuntu menevän! :) Päivän viimeiset tunnit meillä olikin sitten liikuntaa ja eksyttiin tenniscenteriin jossa pelattiin sitten neljän hengen porukalla sulkkista, tennistä, squashia ja käytiin salilla. Rakastuin täysin salilla olevaan juoksumattoon! En nimittäin ollut ikinä kokeillut sellaista aikaisemmin. Squash oli myös tosi mielenkiintoista ja tykästyin siihenkin! Pari vuotta sitten näin yhdessä Gossip Girl :in jaksossa, jossa Chuck ja joku muu mies pelasivat sitä ja silloin oli jo ajatuksena, että pakko päästä myös joskus itsekkin kokeilemaan. :P Ja nyt se unelma vihdoin toteutui!

..Olin jo vaipua masennukseen loppupäivästä ku meidän oli tarkotus mennä porukalla huomenna kaupunkii, mutta sitte kaikki rupeski puhumaan ettei pääsis ja olin ihan down, että kenen kans mä nyt menisin, koska yksinkään ei huvittaisi, mutta onneksi nyt loppuillasta Mari laittoi viestiä, että tuleekin huomenna, päivä pelastettu!

- Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti