sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Back To School


Ollin kans päädyttiin lauantai-iltana ärrälle vuokraa leffaa.. Mähän sen lopuks valittinki ;)
Tein nimittäin aika mielenkiintoisen leffalöydön nimeltä "Shrink"
Juoni: Oscar®voittaja Kevin Spacey mustassa draamakomediassaTohtori Henry Carter (Kevin Spacey, American Beauty) on Hollywoodin suosituin terapeutti. Hänen asiakaskuntaansa kuuluu tylsistyneitä filmitähtiä, itsekeskeisiä seksimaanikkoja ja neuroottisia käsikirjoittajia. Mutta vaimonsa kuoleman jälkeen Carter on lakannut uskomasta omiin metodeihinsa ja kuluttaa päivänsä erilaisilla päihteillä psyykettään turruttaen. Lopulta hän saa hoitaakseen erilaisen potilaan: nuoren tytön, jonka tarina herättää hänessä uuden kiinnostuksen elämään. Mutta jos Carter ei saa omia sotkujaan selvitettyä, kuinka hän voi auttaa muita?

Kiinnostukseni nousi samantien tähän leffaan lukiessani takakannen! Aihe jotenki tuntui vievän mukaansa, koska yksi suurimmista haaveistani olisi lukea psykologiksi. Mun odotukset olivat ehkä vähä liianki korkealla tämän leffan suhteen. Alku oli hieman sekava, kun kuvattiin niin montaa eri ihmistä, mutta kyllä sitä pikku hiljaa pääsi mukaan. Jos en olisi takakantta lukenut, niin mulla olis kestäny kauan päästä kärryille. Olli ei nimittäin lukenut ja olikin ihan pihalla. Pistin sitten leffan paussille ja pakotin lukemaan takakannen ja sitten hänkin vasta ymmärsi leffasta jotain. :D Ja niistä mun suurista odotuksista tätä leffaa kohtaan, niin ehkä juuri niitten takia en juuri syttynyt tälle elokuvalle. Vaikka loppujen lopuksi olihan se ihan varteenotettava leffa, en vain ehkä uusiksi enää katsoisi. Kolmen tähden leffaksi voisin tätä kutsua.

Pari päivää sitten löysin facebookissa juuri itselleni sopivan ryhmän: " JUTTELEN  ITSEKSENI..KOSKA JÄRKI PUHETTA MUKAVA KUUNNELLA..!!! " :D Äitikin nimittäin juuri tuossa perjantaina ihmetteli, että kenenkä kanssa oikein puhun kun istuin tietokoneella ja naurahdin vain, että en kenenkään. :D


 Tämän viimeisen lomapäivän sitten vietin vain Kamera -lehden + yhden henkilökuvaukseen liittyvän kirjan parissa..

- Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti