keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

When butterflies fall in love, do they feel people in their stomach?

 Viime yönä lähdettiin siinä vähän ennen 12 ajamaan Piian kans skootterilla eräälle Maankulman louhokselle. Heidin ja poikien piti olla siellä, mutta meidän pettymykseks Heidi olikin muuttanut suunnitelmiaan eikä ollut tullut. No poijat oli jo käyny uimas kun saavuttiin Piian kans, mutta ne sitten meni uusiks ja hivutettiin Piian kans ittemmä sinne myös ja oli kyllä aika kylymää vettä. :d ..ja voitte vain kuvitella sitä hyttysten määrää, etenkin sitten kun vaihdettiin vaatteita päälle! Huhhu

meni siinä uides ja poikien sytyttämän nuotion ääres jutustelles. Oli kiva nähdä ja jutella niittenki kaas "kunnolla" pitkästä aikaa.

Lähdettiin siinä joskus 2 jälkeen sitten kotia kohti ja eikä ollu onneks kylmäkään. Torkahtelin vähän väliä siinä Piian takana kun istuin ja säpsähdin sitten aina itteni hereille. :d Ei olis ollu kiva tippu kyyristä, mutta väsytti niin kovaa.

Tää päivä on mennyt ihan kivasti. Piia kyseli mitä tehtäis ja meitä molempia huvitti mennä uimaan, joten lähettiin Sällille ottamaan arskaa ja uimaan, niin ja käytiin me sitten syömässä ranskalaisetkin puoliksi. Oli ihan järkyttävän kuuma, ettei kyllä ollut oikein muutakaan vaihtoehtoa kun mennä uimaan. :d +32 varjos ja voitte vain kuvitella mitä se oli sitten auringossa, onneks töissä ei nyt tartte näillä keleillä olla, kuolisin varmaan sinne.

 Rannalla törmättiinkin Oonaan ja Samuliin, jotka eksyivät kuviinkin.

Tän illan oonkin sitten vain ollut kotona tv: n ja tietokoneen ääressä. Kauhee ukkosmyrsky ollut, että on pitänyt sammuttaakin koneita vähän väliä, kun oon aina uudestaan sen kerennyt sitten käynnistämään. Ilman sähköä ollessani, niin luin sitten sen "Oma Taivas" kirjan loppuun ja täytyy kyllä sanoa että oli kyllä aika mielenkiintoinen hyvässä mielessä.

Tunti sitten aloitin lukemaan tuota "Rikotut Rajat" kirjaa. Joka on siis tositarina k18 ja kertoo seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja insestistä jne. Äiti sen lainasi niin sain sen sillä sitten käsiini. Vasta parisen kymmentä sivua lukenut, että hieman päässyt jyvälle, mutten kuitenkaan aivan. Katsoo nyt sitten minkälaisia "traumoja" tuosta saan sen luettuani. :-)

..pikku hiljaa tässä voisi harkita nukkumaanmenoa, jos huomenna nimittäin tekisi Hennan kans sitten jotain kivaa! ♥ näin pitkästä aikaa.

- Ellu

PS. Oon niin tykästynyt tähän uuteen remixiin!

Ne-Yo Ft. Lady Gaga - Beautiful Monster (Craig Vanity Collaboration Bootleg Mix) Dance Remix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti