tiistai 22. kesäkuuta 2010

Tänä viikonloppuna alkaa festarikausi, kaikki kulkee kohti kitaravallia.

Pieni viiden päivän tauko tässä postauksessa ollut nyt, mutta eikai se mitään.

Torstaista voisin kertoa sen verran, että Olli tuli kotia Valkeakoskelta ja melkein yllätti mut tulemalla meille yöksi ja lähti aikaisin aamulla takaisin kotipaikkakunnalleen leikkaamaan ruohoa ennenkö alkaisi satamaan vettä. On se ihana kun vain vaivautu yöksi tulemaan!

Sitten koittikin se odotettu perjantai! Nimittäin oli provinssin aika ja meillä oli aika huolestuttava alku tilanne, koska ei meinattu löytää kuskia mistään, mutta alemmassa kuvassa olevan Soilen veli sitten onneksi lupautu lähtemään ja vietti jopa selvinpäin meidän seuras sen illan! Oli kyllä ikimuistoinen ilta ja näin mulle rakkaan ystävän Riinan nyt tooosi pitkästä aikaa (näin sen viimeksi vuosi sitten provinsissa). Oli kyllä myös tosi ihana nähdä Kaisaa, koska en ollu sitäkään nähnyt pitkiihin aikoohin, myös joskus viime vuonna nähnyt hänetkin!


Ennen kuin lähdettiin niin pikkusiskoni otti kuvia musta yksin sekä että Ollin kans


Pitkähianen Veromoda
Neule H&M
Tissivyö Gina Tricot
Farkut Seppälä

Hieman perjantain provinssikuvia..

RIINA!
KAISA!
 

Sitten koitti lauantai, olin ajatellut olla selvinpäin kun jo perjantain otin, mutta mitä nyt vähän maistelin että pysyisin autos hereillä. :-) Oltiin nimittäin vasta puolio kuus aamulla kotona! Se oli erittäin PIIITKÄ yö! Kilometrejä tuli Ollin sanojen mukaan yli 400km siltä yöltä:D Ei kyllä sää oikein suosinut tuota iltaa, satoi nimittäin koko illan ja yön! Mun tukka oli ihan litimärkänä loppuyöstä, vaikka sateenvarjo olikin mukana. Käytiin siinä 2 aikoihin kotonakin ja nappasin tyynyn autoon sillä meidän piti hakea vielä porukkaa Provinssista joskus 4 aikoihin, enkä nyt Ollia yksinkään viittinyt jättää ajelemaan.

Paksu harmaa neule H&M
Tissivyö Veromoda
Takki Veromoda

Sunnuntai menikin taas niinkuin kaikki muutkin sunnuntait, herkutellen ja tv :tä katsoen. Illalla oli taas niin mahtava auringonlasku, että oli pakko juosta ulos kuvaamaan!

..Ja tää päivä onkin sitten menny töitten merkeissä. Paitsi tänään selvis ettei päästäkkään lähteen sinne Kalajoelle, kun mökin vuokraaja ei voinu päästää meitä ees autoon siihen mökin pihalle nukkuun. :-) Katkera kyllä oon! Mutta onneks ny keksittiin toinen suunnitelma juhannukselle ja se näyttäis tällä hetkellä pysyvän, ei se täysin pilalle nyt sitten meekkää, onneksi! :) (Kerron myöhemmin lisää juhannussuunnitelmista) Viime juhannuskaan ei nimittäin ollut kummoinen, että jos tämä nyt olisi sitten parempi ja ens vuoden juhannus vielä tätäkin parempi! ;) hope so

- Ellu 


Oon aivan rakastunut Eminemiin tällä hetkellä! Etenkin tuohon Not Afraid biisiin ja Love the way you lie, joka oli edellisessä postauksessani.


Eminem - Elevator 2009


Eminem - Not Afraid 2010
 


Eminem - Drop a bomb on 'Em 2010



Eminem - Music Box 2009

2 kommenttia:

  1. Toi missä sun sisko on katolla ton savupiipun edessä ja pitää sormia silmien edes on ihana kuva! :D

    VastaaPoista